Einstein: Vojta Kotek jako prapravnuk slavného génia

Einstein: Vojta Kotek jako prapravnuk slavného génia | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Nový kriminální seriál se bude snažit odlišit pojetím i humorem.

Stanice Nova, jakožto nejsledovanější komerční stanice v České republice, si na první polovinu letošního roku nenaplánovala žádný nový seriál a pojede pouze na vlně nekonečných seriálů a nových sezón pořadů Superstar a Masterchef. Alespoň druhá nejsledovanější komerční stanice se tento rok pochlubila s přípravou nového neokoukaného obsahu. Stanice Prima zkraje letošního roku uvedla seriál Slunečná, který od svého uvedení překonává ve sledovanosti Ordinaci v růžové zahradě 2.

Božena Němcová dostane minisérii s Aňou Geislerovou v hlavní roli
 

Ze Slunečné se pravděpodobně stane díky sledovanosti další nekonečný seriál (původně bylo objednáno “pouze“ 60 epizod), ale naštěstí si Prima připravila i další zajímavé projekty.  Na začátku února se fanoušci Ano, šéfe! dočkají návratu šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha v novém pořadu Superšéf 24 hodin do pekla a zpět. Vyjma Superšéfa Prima chystá i nový kriminální seriál Einstein v hlavní roli s Vojtěchem Kotkem (Marie Terezie).

Synopse seriálu zní: „Profesor Filip (Vojtěch Kotek), který je údajně praprapravnukem Alberta Einsteina, vyučuje fyziku na univerzitě a pracuje na tom, aby navždy vyřešil energetické problémy lidstva. Je nejmladším profesorem, který kdy vůbec přednášel teorii fyziky, a může se pyšnit IQ 210. Jednoho dne ale skončí na policii a hrozí mu vězení. Na poslední chvíli tak dostane návrh. Místo toho, aby seděl za mřížemi, se musí stát poradcem při vyšetřování vražd.

Vojtěch Kotek svého hrdinu popisuje takto: „Filip je prudce inteligentní, až geniální člověk, který to dává velmi rád na odiv svému okolí a zároveň to kompenzuje různými charakterovými vadami a neduhy.“ V dalších rolích se představí Anna Polívková (Ženská na vrcholu), Pavel Zedníček (Četníci z Luhačovic), Veronika Freimanová (Vyprávěj), Eva Josefíková (Princezna a půl království), Marek Němec (Poldové a nemluvně), Šárka Vaculíková (Ulice) či Duy Anh Tran (Na štřeše).

Seriál je zamýšlen jako minisérie. Kdy konkrétně si Einstein odbyde premiéru není známo. V galerii si můžete prohlédnout první promo fotografie.

Zdroj: iPrima 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu