What If...?: Produkce jednoho Marvel seriálu stále probíhá, koronaviru navzdory

What If...?: Produkce jednoho Marvel seriálu stále probíhá, koronaviru navzdory | Fandíme seriálům
Marvel Studios
Zobrazit dalších 13 obrázků
V poslední době jsme se o alternativních příbězích o našich oblíbených Marvel hrdinech dozvěděli celou řadu podrobností.

Na filmovém a televizním průmyslu se aktuálně probíhající koronavirová pandemie podepsala hned celou řadou způsobů. Velice často se skloňuje ve spojení se zastavením naprosté většiny probíhajících produkcí. To však neplatí ve všech případech - na některých projektech se navzdory nákaze stále pracuje. Jedním z těch největších je chystaná animovaná série What If...?, která pochází z dílen Marvel Studios.

Jedná se tak o jediný projekt od Marvelu, který je v současnosti v procesu aktivní produkce. To je umožněno právě animovaným formátem seriálu, který přece jenom nutně nevyžaduje fyzickou přítomnost všech osob, které se na něm podílejí. Na projektu tedy všichni tvůrci pracují na dálku ze svých domovů. Někdy před měsícem kolovaly zvěsti, že se mělo vytvářet vždy více epizod současně, přičemž výroba jedné trvá přibližně dva měsíce. V té době měla být produkce první řady z poloviny hotova, přičemž se očekávalo že bude ukončena v květnu, a že se bude rovnou pracovat na řadě druhé. V současném kontextu však (přesto, že se produkce úplně nezastavila) zřejmě můžeme počítat s výrazným zpomalením výroby. Premiéra naplánovaná na léto 2021 by se však stihnout nadále měla.

Squadron Supreme: Marvel údajně představí vlastní "Justice League"
 

V poslední době se pak k animovanému seriálu vynořila řada nových informací. Už nějakou dobu se ví, že v jedné z epizod, které seriál představí, se podíváme na příběh, kdy bude část světa Marvelu přeměněna na zombies. Už od začátku bylo jasné, že se mezi nimi budou nacházet i někteří hrdinové, potvrzen byl například Captain America. Podle nových zákulisních zvěstí by se však v zombies mělo proměnit daleko více známých Marvel hrdinů.

Dále to vypadá, že v seriálu nejspíše sehraje nějakou roli i Iron Man. V novém speciálu Expanding The Universe na Disney+, který se zabývá budoucností Marvelu, bylo předvedeno několik artworků k What If…?, na kterých se kromě jiného (například prvního pohledu na animovaného Howarda Starka) objevila i Iron Manova nová zbroj. Aktuálně není vůbec jasné, jakou úlohu bude přesně plnit. Už před nějakou dobou bylo totiž odhaleno, že si Robert Downey Jr. svou ikonickou roli v seriálu nezopakuje. Znamená to tedy, že se o dabing postará někdo jiný? Nebo si Iron Manovu zbroj obleče úplně jiná postava? Napište nám svůj názor do komentářů.

Zdroje: Newsrama, MarvelFlix, Movieweb

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu