Agenti S.H.I.E.L.D.: Známe datum premiéry finální řady

Agenti S.H.I.E.L.D.: Známe datum premiéry finální řady | Fandíme seriálům
Marvel TV Studios
Zobrazit dalších 12 obrázků
Kromě toho je částečně potvrzen crossover s jiným Marvel seriálem.

Na původní seriálovou produkci, která byla spojena s filmovým MCU a která vznikala pod bývalou odnoží Marvel Television, Marvel už svým způsobem pozapomněl a místo toho se už nyní soustředí především na své chystané minisérie pro Disney+. To však neznamená, že bychom z ní už nic neměli v nejbližší době vidět. Agents of S.H.I.E.L.D., úplně první seriál v rámci MCU, totiž letos přijde se svou sedmou, a finální, řadou, jejíž prostřednictvím se rozloučí se všemi fanoušky. Nyní se o ní dozvídáme hned několik důležitých informací. 

What If...?: Produkce jednoho Marvel seriálu stále probíhá, koronaviru navzdory
 

Už nějakou dobu se ví, že se bude v nadcházející sezóně cestovat zpátky do minulosti, přičemž se často spekulovalo, že by mohlo dojít ke crossoveru s dalším marveláckým seriálem - Agentkou Carter. To se aktuálně alespoň částečně potvrdilo, když bylo odhaleno, že by se v Agentech měla objevit alespoň jedna postava ze seriálu, a to sice Daniel Sousa ztvárněný Enverem Gjokajem. Zda se bude jednat o jedinou postavu v tuto dobu není jasné, je však celkem pravděpodobné, že by tomu tak být nemuselo.

Asi nejdůležitější je však fakt, že konečně víme, kdy si finální řada odbyde premiéru. O tuto informaci se nyní postaral nový plakát, který prozradil, že je nová série už relativně za dveřmi - první díl bude na stanici ABC odvysílán  již 27. 5. Kromě toho je už k dispozici ukázka, která na nadcházející řadu přináší vůbec první pohled.

A nejedná se o jediné video spojené s Agenty, které stojí za zhlédnutí. Herečka Briana Venskus totiž na sociální síti Tik Tok sdílela zábavný klip, ve kterém se převléká za další postavy ze seriálu.

Jak se na poslední řadu těšíte? Podělte se o svůj názor v komentářích.

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu