Zaklínač: Druhá řada se blíž podívá na záporáky a Nilfgaard

Zaklínač: Druhá řada se blíž podívá na záporáky a Nilfgaard | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Tvůrkyně Lauren S. Hissrich se nemůže dočkat, až se více zaměří na padouchy.

Nilfgaard a jeho spojenci sehráli v první řadě Zaklínače poměrně důležitou roli, nicméně jak fandové knih vědí, tak nám zatím byl o téhle zemi ukázán jen zlomek toho, co je k vidění v předloze.

Zaklínač 2: Showrunnerka se podělila o první foto. A jak tráví karanténu hlavní hvězda?
 

A asi není překvapením, že se jí tak budeme v další řadě věnovat více pozornosti. A není jen řeč o tom, že budou upravena brnění jejich vojáků tak, aby více odpovídala předloze, ale tvůrkyně/showrunnerka seriálu Lauren S. Hissrich poznamenala, že právě na větší proniknutí do detailů týkajících se Nilfgaardu je to, na co se v případě další řady nejvíc těší:

"Nemůžu se dočkat, až se ve druhé řadě více zaměříme na Cahira a Fringillu... kdo jsou, proč je pro ně Nilfgaard důležitý a co na ně dál čeká... je to jeden z mých nejoblíbenějších aspektů nové řady."

Cahira Mawr Dyffryna (Eamon Farren) i Fringillu Vigo (Mimi Ndiweni) jsme viděli už v první řadě a oba měli výraznou roli. Cahir byl pověřenem chycením Ciri (Freya Allan), Fringilla byla spolužačkou Yennefer (Anya Chalotra), která se přidala k tažení Nilfgaardu.

Obě postavy jsou rozhodně natolik zajímavé, aby nebylo od věci zjistit víc o jejich motivaci a záměrech, byť například postava Fringilly vyvolala určitou kontroverzi s ohledem na to, že v případě seriálu došlo ke změně etnicity (v seriálu ji ztvárňuje herečka tmavé pleti). 

Nicméně, špatnou zprávou je to, že kvůli covid-19 je aktuálně natáčení druhé řady pozdrženo (ostatně, i nový přírůstek k obsazení Kristofer Hivju si sám nemocí prošel), ovšem stále se počítá s tím, že by se premiéra měla odehrát příští rok, byť by nebylo šokem, pokud by to bylo došlo ke změně a nakonec by to byl až rok 2022.

Zdroj: Lauren S. Hissrich

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Magda | 04.05.2020 09:50
No, to je sice fajn, ještě k nim přidat Vilgeforze - a celej Geralt bude jen epizodní postavou.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu