Zaklínač: Tvůrkyně slíbila, že se poučí z chyb první řady

Zaklínač: Tvůrkyně slíbila, že se poučí z chyb první řady | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 29 obrázků
Lauren Schmidt Hissrich slibuje, že bude naslouchat fandům.

Když tvůrci v minulosti promlouvali o seriálu The Witcher/Zaklínač, tak se vyjádřili v tom smyslu, že na rozdíl od lidí, kteří stojí za Hrou o trůnu, oni hodlají naslouchat fandům a jejich názorům a kritice. A zdá se, že to nebyla lež. 

Zaklínač se podle nové metody měření stane nejúspěšnějším Netflix seriálem
 

Není tajemstvím, že první řada Zaklínače sice byla úspěšná, ale k dokonalosti měla daleko. Což bylo zjevné nejen z profesionálních recenzí, ale také z hodnocení diváků, kteří vytýkali seriálu nemalé množství věcí. 

Vypadá negativní názory nehodlá štáb Zaklínače ignorovat. Minimálně se to zdá ze slov showrunnerky a duchovní matky seriálu Lauren Schmidt Hissrich:

"Všechno v případě Zaklínače bylo pro mě skutečným procesem učení. To je to krásné na tom, že něco děláte poprvé a pak se k tomu vracíte znovu a znovu. Druhá řada je vzrušující. Je to šance podívat se na chyby, které jsme udělali v případě první řady a udělat to lépe, lépe odvyprávět příběhy, vylepšit nějaké věci, zamyslet se nad tím, co nefungovalo a zbavit se toho a začít znovu... nilfgaardská brnění budou úplně jiná. S [druhou řadou] máte šanci se vrátit a změnit směr, pokud budete chtít."

Je zajímavé, že Lauren zmínila například nilfgaardská brnění, protože právě na ty si stěžovalo nemalé množství lidí. Ale nejen na to. A je vidět, že tvůrci Zaklínače nehodlají vsadit na klasické obhajoby, kdy budou tvrdit, že vše bylo jejich záměrem a stojí si za tím, ale přiznají, že ne všechno bylo dokonalé. 

Pokud jde o premiéru druhé řady, tak se odehraje někdy příští rok, natáčet se bude v Londýně, ale také u nás.

Zdroj: The Writer Experience

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

pirock | 10.06.2020 15:27
Pochybuji, že se jim Zaklínače ještě podaří zachránit. Kostýmy by se ještě dali nějak přejít, ale obsazení katastrofa. Místo pihaté roztomilé zrzky Triss tu máme černovlasou míšenku, Fringilla je z Afriky a polovina čarodějek jsou ženy přes 50 let, když v předloze si všechny udržovaly věk kolem 25 let. Ale nejvíc mě dorazili černé dryády s kušemi. To už jsem běžel na záchod zvracet. Takže ne, lepší to rozhodně nebude.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu