Prima obnovila natáčení seriálů Slunečná a Modry kód

Prima obnovila natáčení seriálů Slunečná a Modry kód | Fandíme seriálům
TV Prima
Zobrazit dalších 9 obrázků
Seriálové hity stanice Prima se po nucené pauze způsobené koronavirovou pandemií opět natáčejí.

Stanice Prima po téměř dvou měsících opět začala natáčet oblíbené seriály Slunečná a Modrý kód. Prima stejně jako další tuzemské stanice musela přerušit natáčení kvůli vládním restrikcím souvisejících s koronavirovou pandemií. V pátek 8. 5. se natáčecí štáby sešly v malešických ateliérech, aby za přísných bezpečnostních a hygienických podmínek obnovily natáčení. Diváci se tak mohou těšit, že oblíbené seriály poběží až do začátku prázdnin.

Přehled top 14 nejzajímavějších seriálů, které startují v květnu
 

Výrobní ředitelka skupiny Prima Lucia Kršáková se k obnovení natáčení vyjádřila takto: „Možnost natáčení jsme začali řešit ihned, jakmile vláda schválila, že je povoleno natáčet bez roušek. Naše seriály – Slunečná a Modrý kód – natáčíme již od pátku v ateliérech, kde jsme zavedli veškerá možná hygienická opatření a herci podstoupili testy na koronavirus, tak aby jejich výsledky před začátkem natáčení nebyly starší více než čtyři dny. Testy budeme vždy po čtrnácti dnech opakovat. Testy podstoupili i členové štábu, jako například maskérky, kostymérky či režiséři.

Natáčení za přísných hygienických podmínek probíhá tak, že roušky nosí všichni členové štábu a herci je sundávají pouze na “ostré záběry“. Štáby dále natáčejí bez komparzu a pokud bude nutné natáčet s více lidmi, tak se jako komparz využijí členi štábu. Maskéři mají navíc k rouškám štíty. Dále jsou všechny vnitřní prostory ateliéru pravidelně a velmi často dezinfikovány. Catering vydává jídlo pouze z venkovního okénka a je nutné zachovávat rozestupy.

Programový ředitel skupiny Prima Roman Mrázek sdělil divákům, že díky obnovení natáčení bude možné dodržet stávající programové schéma a na premiérové díly seriálů se diváci mohou těšit až do prázdnin. V létě nasadí Prima stejně jako další stanice odlehčené programové schéma plné repríz zajetých seriálů. Zatím jedinou ohlášenou letní premiérou je výpravný historický seriál Kateřina Veliká.

Zdroj: iPrima

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu