Batwoman: Zákulisní zdroj o tom, co stálo za odchodem herečky Ruby Rose

Batwoman: Zákulisní zdroj o tom, co stálo za odchodem herečky Ruby Rose | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit dalších 29 obrázků
Seriál Batwoman opustila představitelka hlavní role. Co za koncem ústřední představitelky vlastně stálo? K tomu se první dámy hlásí jako náhrada.

Je to v podstatě jen pár dní, co bylo oznámena překvapivá informace a to, že Ruby Rose (Kate Kane/Batwoman) po jedné řadě opouští seriál Batwoman stanice The CW. Nicméně, nebylo jasné, proč k tomu došlo. 

Batwoman je terčem umělého snižování hodnocení
 

Herečka vydala klasické prohlášení, ve kterém poděkovala tvůrcům a kolegům a uvedla, že to nebylo lehké rozhodnutí, nicméně nevysvětlila, co k němu vedlo. Produkční společnosti Warner Bros. Television a Berlanti Prods. pak poděkovaly herečce za odvedenou práci, ale také nebylo zmíněno, proč se vlastně herečka vzdává kostýmu proslulé bojovnice proti zločinu. 

Z vyjádření Ruby se dalo odhadnout, že šlo více méně o její rozhodnutí, ale podle nejmenovaného zdroje blízkého natáčení to není úplně přesné:

"Nebylo to stoprocentně její rozhodnutí. Byl to spíše [vzájemný] rozchod. Práce na seriálu ji nedělala šťastnou a znamenalo to, že nebyla zábava s ní pracovat? Ano [,znamenalo]. Tím pádem se všichni rozhodli, že podle nich bude pro seriál nejlepší, když se jejich cesty rozejdou. Prostě to neklaplo."

Dál interní zdroj poznamenal, že herečku zaskočilo, kolik času si hlavní role v seriálu vyžádala a nedokázala se plně přizpůsobit životu ve Vancouveru, kde probíhalo natáčení.

Je to zajímavé s ohledem na to, jak tvrdě Ruby za tuhle roli bojovala. Ale očividně to nebyl životní styl pro ni a tak nebyla spokojena a kvůli tomu nebylo úplně snadné s ní spolupracovat. Pro druhou řadu tak tvůrci hledají nástupkyni s tím, že by opět mělo jít o zástupkyni LGBTQ komunity. 

Prozatím se o roli přihlásili Stephanie Beatriz z Brooklynu 99 a Jade Tailor ze V zajetí kouzel. Uvidíme, zda produkce po některé z nich sáhne, anebo bude mít zcela jinou představu.

Přesné datum premiéry druhé řady neznáme, ale bude to někdy v lednu 2021.

Zdroj: TVline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Mysule | 26.05.2020 22:53
Tak ono to dokonce přímo porušuje zákonu proti diskriminaci, který v USA mají. Na papíře. A "nejvtipnější" na tom je, že místo aby díky diversity LGBTWTF castingům byli lidi tolerantnější k "menšinám", tak to proti nim poštvává i ty, kterým byli dřív gayové, černoši atd. úplně fuk. Aneb kruh se uzavřel a jsme zpátky u rasové segregace a pronásledování homosexuálů.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu