První dojmy: Stargirl - Nový DC seriál potěší hlavně mladší diváky

První dojmy: Stargirl - Nový DC seriál potěší hlavně mladší diváky | Fandíme seriálům
DC Universe
Zobrazit dalších 31 obrázků
Tvůrci slibovali velkolepou podívanou na úrovni filmových hitovek. Trošku přeháněli, ale špatná podívaná to není ani pro dospělé, i když se zjevně cílí na mladší diváky.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Kladem je také obsazení. Brec v roli Courtney je vcelku fajn, byť jí z počátku scenáristé trošku podráží nohy a dělají z ní nesympatickou postavu, ale postupem času se to zlepší. Naopak Luke Wilson jako Pat vám přiroste k srdci hned, stejně jako Amy Smart jako Barbara, matka Courtney. Pobaví také Joel McHale v roli Starmana, původního majitele mystické hole.

Je pravda, že v prvním dílu se objeví hromada postav a některé logicky nemají dostatek prostoru, ale jde o úvodní epizou, takže se dá tušit (nebo doufat), že se to v budoucnu změní. I když v případě některých to možná nebude potřeba, protože jde o trochu nudné archetypy postav (nafoukaná roztleskávačka a její ponižovaná pravá ruka, šikanující sportovci...). 

Triky slušné, dechberoucí ne

Před premiérou tvůrci dělali ramena, že vizuální efekty budou na velmi vysoké úrovni a to takové, že bude možné je srovnávat s tím, co je k vidění ve filmových komiksovkách. Jak se dalo čekat, bylo to trošku přehánění, ale digitální triky nejsou rozhodně špatné, jde o slušný nadprůměr a třeba úvodní scéna se dá nazvat bombastickou (i když bohužel krátkou). Někdy triky nejsou úplně ideální a jejich "digitálnost" bije do očí, ale obvykle jsou zvládnuty dobře. V tomto ohledu je na tom Stagirl o něco lépe, než její kolegové na The CW jako například Flash.

První díl Stargirl je nakonec docela slušnou zábavou, pokud přistoupíte na to, že scenáristé se skoro báli originality a na to, že oproti jiným projektům od DC Universe je Stargirl více "family friendly". Je to prostě podívaná pro celou rodinu, svižná, pestrobarevná, občas vtipná a dobře obsazená. Je trochu škoda, že se Stargirl bojí riskovat a sází na jedno klišé za druhým, ale ani tak se u ní asi nudit nebudete.

« Předchozí kapitola
Naše hodnocení
7/10
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 8

Amelia | 10.05.2024 04:36
Hi there, We run a YouTube growth service, which increases your number of subscribers safely and practically. We aim to gain you 700+ real human subscribers per month, with all actions safe as they are made manually (no bots). The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately. Let me know if you wish to see some of our previous work. Kind Regards, Amelia
Vstoupit do diskuze

Související články

132
1
4
1

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu