Česká verze HBO Go nabízí novinky vyrobené pro HBO Max, na našince čeká zajímavá nabídka

Česká verze HBO Go nabízí novinky vyrobené pro HBO Max, na našince čeká zajímavá nabídka | Fandíme seriálům
HBO Max
Zobrazit dalších 7 obrázků
Služby HBO Max se v České republice jen tak nedočkáme, ale její prémiového obsahu se nejspíš dočkáme na HBO Go.

Zbrusu nová streamovací služba HBO Max byla v USA spuštěna 27. 5. Služba se opírá o multinárodní konglomerát AT&T, pod který spadá i společnost Warner Media, díky tomu HBO Max nabízí nepřeberné množství filmů od studia Warner Bros. a to jak klasické tituly, tak i kompletní série Pána prstenů či Harryho Pottera (u nás aktuálně dostupný na tuzemské odnoži Netflixu), dále pak kompletní knihovnu HBO, tituly ze služby DC Universe či nejpopulárnější komediální seriály posledních let jako jsou Přátelé, Teorie Velkého třesku, Kancl či Dr. Who. Vyjma toho se HBO Max zaměří i na svůj vlastní obsah, který nikde jinde, než na této platformě neuvidíte. Tedy v případě, že žijete v USA.

HBO Max: Víme, kdy spuštěn další konkurent Netflixu a co na něm bude k vidění
 

Služba HBO Max je zatím dostupná pouze v USA a expanze do dalších zemí je naplánovaná na rok 2021. Nejdříve se dočkají v Latinské Americe a některých státech v Evropě, avšak zástupci HBO Max zatím nezveřejnili konkrétní seznam zemí, do kterých hodlají expandovat. Pokud byste doufali, že se do roku 2022 dočkáme i v České republice, tak s tím raději nepočítejte. U nás dlouhodobě působí služba HBO Go a zatím se zdá, že předplatitelé této služby budou mít přístup i ke speciálnímu obsahu HBO Max. Pokud si předplácíte HBO Go, tak od 28. 5. máte možnost podívat se na romantickou antologii Love LifeAnnou Kendrick v hlavní roli, a to s českými titulky. Tento seriál patří mezi první tituly, které vznikly pod záštitou HBO Max.

České HBO Go před premiérou neoznámilo, že tento seriál nebo i další seriály HBO Max bude nabízet. Je tak otázkou, zda všechny původní seriály HBO Max budou dostupné i na HBO Go. Například novou verzi animovaného krátkometrážního seriálu Looney Tunes s králíkem Bugsem, která je od 27. 5. dostupná na HBO Max, si na HBO Go zatím nepustíte. Dokud HBO Go nevydá nějaké oficiální prohlášení, tak můžeme jen tiše doufat, že se na oblíbené české streamovací službě dočkáme speciálu sitcomu Přátelé, kde se sejde kompletní šestice herců v původních kulisách, očekávaného Snyder Cutu Justice League či seriálového spin-offu sci-fi snímku Duna od Denise Villeneuva.

Pokud by tuzemské HBO Go v budoucnu nabízelo katalog původních seriálů a filmů služby HBO Max, tak by tím jistě upevnila svou pozici na tuzemském trhu. Ovšem dalo by se spekulovat o tom, zda by se rozšíření knihovny o tituly HBO Max nepodepsalo na dražším předplatném. Přece jen, v USA patří HBO Max se svými 15 dolary měsíčně k nejdražším streamovacím službám. Disney+ vyjde v zámoří na 7 dolarů měsíčně a Netflix při standardním balíčku na 12.99 dolarů.

Zdroj: HBO Go, CNET

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

filmsim | 05.06.2020 18:00
Love Life je nový seriál, který měl být čistě pro HBO Max. Tudíž odhadujeme, že i další seriály od HBO Max budou dostupné v ČR na HBO Go. South Park i Rick a Morty jsou u nás dostupní na Netflixu (South Park s českými titulky, Rick a Morty bez českých titulků a je třeba mít Netflix nastavený v anglickém jazyce).
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu