Star Wars: Hraný seriál má údajně dostat i velkoadmirál Thrawn

Star Wars: Hraný seriál má údajně dostat i velkoadmirál Thrawn | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 13 obrázků
Také se prý hledá představitel, který se ujme role Ezry Bridgera z Povstalců.

Po tom, co se objevila zvěst, že se vyvíjí hraný Star Wars, který má patřit hrdince Ahsoce Tano, je tady další zpráva, jež tvrdí, že se údajně chystá také série, v níž bude mít hranou podobu populární velkoadmirál Thrawn. Ten byl poprvé představen v knize s názvem Dědic Impéria v roce 1991 od Timothyho Zahna, který příběh zasadil za události Návratu Jediho. Na své dílo Zahn navázal dvojicí pokračování s názvy Temná síla na vzestupu a Poslední povel a pak se k postavě ještě několikrát vrátil.

Thrawn (původním jménem Mitth'raw'nuruodo) byl vylíčen jako záporná postava s geniálním intelektem, která byla novým nepřítelem pro Lukea Skywalkera a další oblíbené hrdiny. Postava se vyznačovala modrou kůži a rudýma očima. Thrawn pocházel z planety Csilla a patřil k rase Chiss, která patřila mezi přemýšlivé tvory, nebylo proto divu, že byl jedním z nejschopnějších chisských stratégů.

The Mandalorian: Seznam známých postav, co se mají objevit ve 2. řadě houstne
 

Thrawn se stal oficiální součástí kánonu Hvězdných válek a objevil se jako padouch ve třetí sérii animovaného seriálu Star Wars: Povstalci, jenž se odehrává mezi Pomstou Sithů a Novou nadějí. Prý se momentálně hledá představitel a údajně není vyloučena jeho přítomnost v některých jiných seriálů ze světa Star Wars.

Casting se údajně rozjel i na představitele Ezry Bridgera, jenž je jeden z hlavních hrdinů Povstalců a několikrát měl co dočinění s Thrawnem. Na konci čtvrté řady oba dva zmizeli, podle všeho do Neznámých regionů, a od té doby nad jejich osudem visí otazník. Než se Ezra připojil k Povstalcům, byl osiřelým zlodějíčkem na domovské planetě Lothal a později se stal Jedim. Do role se podle serveru The Illuminerdi hledá 30-40letý muž asijského, indiánského nebo latinskoamerického původu.  

Zdroje: The DisInsider, The Illuminerdi

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu