Star Wars: Další animovaný seriál je údajně na cestě, měl by se zaměřit na komando klonů

Star Wars: Další animovaný seriál je údajně na cestě, měl by se zaměřit na komando klonů | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 10 obrázků
Clone Force 99 má ve vlastním spin-offu dostat hlavní prostor. A bude mít Ahsoka Tano v druhém The Mandalorianovi dva meče?

Na Disney+ se chystá po debutovém The Mandalorianovi hned několik hraných seriálů, ale možná že dorazí také další animovaný. V sedmé sérii Klonových válek se divákům představila bojová jednotka Clone Force 99 neboli známá také jako The Bad Batch. Zpočátku tým tvořily klony Crosshair, Wrecker, Tech a jejich vůdce Hunter. Každý z vojáků měl specifické schopnosti, které byly jedinečné a přínosem pro tým.

Díky genetické mutaci získaly jinačí vzhled a hlas než normální klony a byly vynikajícími vojáky s vybudovanou pověstí. Aby se tyhle klony odlišovaly od ostatních jednotek, měly na zbroji viditelný znak lebky. Později se do týmu přidal ještě desátník Echo. Seriálový spin-off se má věnovat právě těmto postávám a má se odehrávat po obléhání planety Mandalore. Ukázat se mají i rytířka Jedi Ahsoka Tano a klony Rex s Wolffem, avšak ty mají vystupovat ve vedlejších rolích.

Kolem zmiňované Ahsoky se objevilo pár novinek, co se týče jejího vzhledu a účasti ve druhé řadě The Mandaloriana. Postava na sobě má mít tmavý plášť s kapucí a má vypadat jako na konci Klonových válek. Při prvním setkání bude mít pravděpodobně kapuci na hlavě, ale později by měla odhalit i Togruta Lekku (hlavové ocasy).

Ahsoka by měla údajně používat modrý světelný meč, nicméně je nám známo, že jsou pro ni typické meče dva. Spekuluje se, že druhý meč mít bude, ale neví se, jakou bude mít popřípadě barvu. Otazník se vznáší nad tím, kolik času v seriálu stráví. Podle všeho se nemá jednat o maličké cameo na půl minuty při nějakém dialogu, ale vyrazí i do boje.

Zdroje: CBM, Geek Tyrant, Star Wars

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu