Peče celá země: Chystá se pokračování oblíbené kuchařské show

Peče celá země: Chystá se pokračování oblíbené kuchařské show | Fandíme seriálům
Česká televize
Zobrazit dalších 9 obrázků
Soutěžní pořad Peče celá země se dočká druhé sezóny, do které se přihlásilo mnohonásobně více zájemců.  

První řada kuchařské soutěže Peče celá země se vysílala od začátku letošního roku a pro Českou televizi se jednalo o nevídaný úspěch na poli soutěžních pořadů. Průměrně se na soutěž dívalo více než 1,3 milionu lidí starších patnácti let a 118 tisíc dětí ve věku 4-14 let, finálový díl pak přilákal k obrazovkám více než 1,7 milionu diváků a 134 tisíc dětí. Dalo se tak očekávat, že ČT bude chtít s pořadem pokračovat.

Dle průzkumu jsou Češi pro zachování financování ČT formou poplatků
 

Nedávno skončilo první kolo konkurzu pro druhou sezónu, které probíhalo na Kavčích horách. Nejlepší amatérští pekaři a cukráři budou vybráni po letních prázdninách a natáčení druhé série začne příští rok na jaře. Kreativní producent pořadu Peče celá země Petr Mühl se k pokračování vyjádřil následovně: „Po úspěchu premiérové řady se nám přihlásilo čtyřikrát víc zájemců, na konkurz jsme tak pozvali třikrát více lidí než při první sérii. Nejpočetnější skupinou se opět staly maminky na rodičovské dovolené a studentky. Zároveň jsem rád, že jsme mohli vybírat z většího množství mužů a starších zkušených žen, kterých nás tentokrát navštívilo téměř o polovinu víc.

Soutěž oslovila amatérské pekaře ze všech koutů republiky, na konkurz, na který museli vlastnoručně upéct něco slaného i sladkého, přijelo nejvíce uchazečů z Jihomoravského a Moravskoslezského kraje. Vítězkou první řady se stala vystudovaná právnička Petra Burianová, která vzkazuje novým soutěžícím toto: „Jako divačka druhé řady bych si přála úplně jinou skupinu lidí. Nejen profesním složením, ale i co se týče jejich práce. Mám pocit, že my jsme se více zaměřovali na chutě, teď bych byla ráda za kreativce, kteří zprostředkují divákovi vizuální nálož. Nejdůležitější ale pro těch dvanáct pekařů bude neztrácet nervy. Z vlastní zkušenosti vím, že vše se dá zachránit v posledních pěti minutách.

Soutěžící a porotci pořadu Peče celá země se vydají v rámci nového projektu České televize s názvem Českem tam a zpět za diváky do regionů. V pátek 10. 7. se budou moci návštěvníci Českého Krumlova setkat s porotcem a světovým cukrářem Josefem Maršálkem a soutěžící Lucií Vlkojanovou. Poslední červencový pátek zavítá vítězka první řady za diváky do Mikulova.

Zdroj: ČT

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu