Snowpiercer: Ledový teaser na 2. řadu představuje postavu Seana Beana

Snowpiercer:  Ledový teaser na 2. řadu představuje postavu Seana Beana | Fandíme seriálům
TNT
Zobrazit dalších 14 obrázků
Seriál by se mohl dočkat až šesti sezón.  

Od poloviny května mohli diváci nastoupit na palubu vlakové soupravy v seriálu Snowpiercer. Cesta to byla mrazivá, protože země byla pokryta ledem a sněhem. Cestující všech sociálních vrstev byli odkázáni na život uvnitř speciálního vlaku, kde situace začala být docela napjatá. Před pár dny první série dorazila do cíle, avšak to neznamená konečnou.

Druhá řada byla potvrzena ještě před premiérou té první a k budoucnosti seriálu se vyjádřil showrunner Graeme Manson, který by klidně pokračoval pět nebo šest sezón. Nicméně zároveň nevylučuje možnost, že by se seriál dočkal restartu s jinými postavami, které by cestovaly v jiném vlaku a odehrával by se v jiném časovém období, protože si myslí, že v seriálu se dá najít daleko víc příběhů k vyprávění. 

Snowpiercer: Očekávaná sci-fi přeložila premiéru a přinesla nový trailer
 

Ale zpátky ke druhé řadě, u níž jsme věděli, že se v ní v neznámé roli objeví Sean Bean (Pán prstenů: Společenstvo Prstenu, Zlaté oko). Pokud jste doposud poslední díl seriálu neviděli, tak raději přestaňte číst dál, abyste se vyhnuli spoilerům.

V desátém dílu hrdinové zjistili, že Snowpiercer není jediným vlakem, který cestuje postapokalyptickým světem, ale existují minimálně dva. Soupravu pronásledoval zásobovací vlak Big Alice, z něhož vystoupila dívka Alexandra, dcera hrdinky Melanie Cavill (Jennifer Connelly). Teaser na druhou sérii vnadí na příchod Wilforda, strůjce Snowpiercera, který se vrací, aby si vzal zpět, co mu patří. A jak už tušíte, Wilfordem není nikdo jiný než samotný Bean.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu