Snowpiercer: Jennifer Connelly na palubě ledové archy

Snowpiercer: Jennifer Connelly na palubě ledové archy | Fandíme seriálům
The Weinstein Company
Oznámen byl i jeden herec. Pilot natočí režisér Doctora Strange a prvního Sinistera. AKTUALIZOVÁNO o další posilu

AKTUALIZACE 2: Seriál nabral další dvě herečky. Annalise Basso (To je náš svět) hraje LJ Anderson. Tichou a pracovitou dívku, která žije s rodiči ve čtvrté třídě a pracuje ve skleníku. Je chudá, ale není zoufalá, na rozdíl od těch, kteří žijí na samém konci vlaku. LJ je smířená se svojí každodenní rutinou, dokud zásadní událost neotřese jejím životem. Sasha Frolova hraje Pixi Ariak, zvláštní, tajemnou a nevyzpytatelnou dívku mnoha tváří, která je ztělesněním přísloví tichá voda břehy mele. Po třech letech ve vězení se vrací do přední části vlaku a dělá jí potíže se vrátit ke svému starému životu. Je těžké od ní odtrhnout oči a pokud jste opatrní, raději byste neměli.

AKTUALIZACE: Obsazení rozšířila ještě Mickey Sumner (Frances Ha, Borgiové). Sumner si zahraje Bess Till, empatickou, ohleduplnou a protřelou členku bezpečnostních složek vlaku. Ocitá se uprostřed záhady, která rozvrátí křehký smír, který na palubě vlaku panuje

Původní novinka 8.6.: Pilotní film k seriálu Snowpiercer hlásí první pasažéry na palubě speciálního vlaku, který si to brázdí všudypřítomnou zmrzlou krajinou. Prvního ztvární Jennifer Connelly (Hulk, Čistá duše, Requiem za sen), jež na sebe vezme hlavní roli. Jako cestující první třídy Melanie Cavill se ve vlaku bude starat o každodenní rozhlas. Na rozdíl od ostatní „smetánky" nesdílí Melanie jejich odpor k nižší vrstvě, ale je jí až s podivem okouzlená. Na druhém konci soupravy se setkáme s Laytonem Wellem, kterého bude hrát Daveed Diggs (The Get Down). Jako vězeň si ujíždí na kronolu, droze vznikající z průmyslového odpadu, a nedobrovolně se stává tím, kdo by mohl změnit situaci ve vlaku. Film odstartuje sedm let po katastrofě, která proměnila celou Zemi ve sněhovou kouli. Za kameru pilotu usedne Scott Derrickson (Doctor Strange, Sinister). 

 

Zdroje: Deadline, Deadlin II, THR 1 a 2

 

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu