Hra o trůny: Prequel o dynastii Targaryenů hledá dvě herečky do hlavních rolí

Hra o trůny: Prequel o dynastii Targaryenů hledá dvě herečky do hlavních rolí | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 19 obrázků
Očekávaný fantasy seriál pátrá po dvou herečkách pro ztvárnění důležitých postav.

Situace kolem spin-offů/prequelů ke Hře o trůny je trochu matoucí. Často se mění jejich počet, došlo už také k nějakému rušení, nicméně se dál počítá s tím, že by měl vzniknout prequel aktuálně znám pod jménem House of the Dragon, který bude zasazen stovky let před Hru o trůny a zaměří se na neblaze proslulý rod Targaryenů. 

House of the Dragon: George R.R. Martin by rád napsal pár epizod a těší se na další věci
 

Seriál byl odhalen v roce 2019 s tím, že bylo později oznámeno, že dostal zelenou pro celou první desetidílnou řadu. Jako inspirace poslouží kniha Fire and Blood a očekává se, že by měl mít seriál premiéru v roce 2022, takže se práce na něm pomalu, ale jistě rozjíždění. 

Není tak překvapením, že aktuálně vyšlo najevo to, že tvůrci hledají dvě herečky do důležitých rolí. Tvrdí to stránka Recapped, která přišla s informací, že HBO pátrá pro vhodných kandidátkách pro dvě stěžejní postavy. 

Jednou z nich je postava, které je přezdíváno například Radost říše. Její skutečné jméno zní Rhaenyra Targaryen a jedná se o princeznu, která je společně se svým nevlastním bratrem Aegonem II. jednou z nejvýraznějších kandidátek na usednutí na Želený trůn a mělo jít o první vládnoucí královnu Západozemí. HBO by v téhle roli údajně rádo viděli dvacátnici.

V případě druhé herečky by mělo jít o něco starší ženu, ale ne moc, jedná se o postavu Alicent Hightower, což je matka Aegona II. a nevlastní matka Rhaenyry. 

Právě spor o trůn mezi Rhaenyrou a Aegonem II. je startovním bodem krvavé občanské války známé jako Tanec draků, jejímž výsledkem bylo množství obětí. Ne tak asi divu, že se na tyhle dva nevlastní sourozence nevzpomíná s láskou.

Samozřejmě, účast obou postav je v podstatě jistá, takže není divu, že se hledají herečky, které je ztvární a dá se tušit, že mezi toutou dvojicí bude komplikovaný a zrádný vztah, takže se snad tvůrcům podaří najít vhodné kandidátky.

V galerii si zatím můžete prohlédnout některé z výrazných dam ze Hry o trůny.

Zdroj: Recapped

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu