Robert Downey Jr. chystá pro Apple krimi seriál o zpackaném vyšetřování

Robert Downey Jr. chystá pro Apple krimi seriál o zpackaném vyšetřování | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit dalších 11 obrázků
Představitel Iron Mana se po rebootu soudního Perryho Masona znovu pouští do kriminálního žánru.

Od spuštění streamovací služby Apple TV+ uběhlo již tři čtvrtě roku a doteď se o nějakou velkou slávu nejedná - ačkoliv se totiž platformě podařilo získat hromadu hvězdných jmen, její obsah za konkurencí citelně zaostává. A to jak v případě obecné kvality (žádnou opravdovou pecku v nabídce vlastně dodnes nenajdeme), tak především kvantity, kdy se Apple ocitá v opravdu silném stínu svých soupeřů reprezentovaných především Netflixem

Perry Mason se vrátí, HBO schválilo druhou sezónu
 

Technologický gigant každopádně boj ani zdaleka nevzdává a přichází s dalšími projekty, kterým stále nechybí velké hollywoodské osobnosti. Nově se mu podařilo uzavřít spolupráci s populárním Robertem Downeym Jr. a jeho produkční společností Team Downey, která letos na HBO přišla se svým seriálovým zářezem v podobě rebootu soudního dramatu Perry Mason, dále pak například pro Netflix chystá komiksovku Sweet Tooth. Pod hlavičkou Applu se postará o tvorbu dalšího kriminálního seriálu, který je založený na článku The Sting od kanadského novináře Michaela Listy.

Ten se zaměřuje na kanadského detektiva, který se ve snaze stát se hrdinou a získat lepší pozici ujme dávno odloženého případu. Celá situace se pod nejednoduchými okolnostmi však poměrně rychle vymkne kontrole. O samotném seriálu toho v tuto dobu není příliš známo, dosud nemá dokonce ani jméno. Downey Jr. by se na něm každopádně v tuto dobu měl podílet v roli producenta, údajně však probíhají i konverzace o jeho obsazení do vedlejší role.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu