Nine Perfect Strangers: Mysteriózní léčebná kúra má nabité obsazení

Nine Perfect Strangers: Mysteriózní léčebná kúra má nabité obsazení | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 11 obrázků
Seriál z tajemných lázních ulovil oscarovou herečku, na Oscara nominovaného herce, výherkyni prestižní Emmy a další velké hvězdy.

Velcí hollywoodští herci brázdí vody televizních obrazovek už nějakou dobu, ale pořád je radost pohledět na hvězdně obsazený seriál. Jeden takový začíná chystat televizní síť Hulu. Adaptace stejnojmenné knihy Nine Perfect Strangers k nám dorazí v roce 2021 a kromě hvězdného obsazení nabídne i zajímavou zápletku.

Na jaká jména se můžeme těšit? Hlavní role si zahrají oscarová Nicole Kidman (Sedmilhářky, Hodiny), na Oscara nominovaný Michael Shannon (Tvář vody, Muž z oceli), Melissa McCarthy (Can You Ever Forgive Me?), Luke Evans (Rychle a zběsile 6), Manny Jacinto, Melvin Gregg, Samara Weaving a Tiffany Boone. Obsazení je opravdu neskutečně lákavé, ale bez pořádné zápletky by i nejlepší herci dobrý seriál neudělali. Nemusíme se ovšem bát, děj zní také lákavě.

Nine Perfect Strangers (Devět perfektních cizinců) se odehrává v butikovém lázeňském zařízení, které slibuje uzdravení a transformaci devíti vystresovaným městským obyvatelům, již se snaží najít cestu k lepšímu životu. Dohlíží na ně ředitelka zařízení Masha (Nicole Kidman), žena, jejíchž úkolem je oživit jejich unavené mysli a těla. Devět cizinců nemá ovšem ani trochu ponětí, co se jim chystá provést.

Zápletka zní tajemně, možná až hororově. Vidět všechny zmíněné herce pospolu bude rozhodně zážitek a my se už teď nemůžeme dočkat. V galerii najdete hlavní herečku Nicole Kidman v jejích nejlepších seriálových rolích.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu