Lucifer: Očekávanou 5. řadu se kvůli koronaviru stále nepodařilo dokončit

Lucifer: Očekávanou 5. řadu se kvůli koronaviru stále nepodařilo dokončit | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 18 obrázků
Tvůrce seriálu o tom, že nás toho čeká opravdu hodně a poslední ukázka toho moc neprozradila.

Oblíbený seriál Lucifer díky streamovací službě Netflix získal čtvrtou, pátou a finální šestou sérii. Čtvrté jsme se dočkali minulý rok a pátá nás čeká letos. Alespoň její první polovina. Tvůrci si totiž připravili porci rovnou šestnácti epizod, kterou rozdělili na dvě poloviny. Nedávný nabušený trailer nás na první polovinu páté série, které se dočkáme už 21. 8. 2020, zvládl bez problému nalákat, ale polovina druhá je zatím v nedohledu.

Představitel titulní postavy Tom Ellis odhalil, že se kvůli pandemii nestihla dotočit poslední epizoda páté řady a stále se na ní nepracuje. „Pořád nám zbývá natočit 60 % finálního dílu série. Byli jsme strašně blízko k dotočení, ale karanténa nás porazila.“ Není proto známo, kdy se zbývajících osmi epizod páté série dočkáme. Doufejme, že se co nejdříve vrátí celý štáb k práci a fanoušci nebudou muset čekat příliš dlouho.

Teď ovšem nemusíme zoufat, první polovina je doslova za dveřmi. Plnohodnotný trailer opravdu zvládl navnadit a odhalil jednu zásadní věc. Na zemi se namísto Lucifera vrací jeho dvojče Michael, který vypadá úplně stejně jako on. Ukázka dále na malý okamžik ukazuje souboj mezi Luciferem a Michaelem. Někteří fanoušci jsou nadšeni, jiní tohle odhalení berou jako celkem velký spoiler. Showrunner seriálu Joe Henderson diváky ujišťuje, že trailer naopak odhalil málo a čeká nás plno překvapení.

„Hodně jsem se o tom bavili, ale je tu důvod proč odhalit takhle velký spoiler už v ukázce. A je to proto, že se toho v téhle sérii stane strašně moc. Se způsobem, jakým se lidé dívají na streamované seriály, je těžké mít sdílený zážitek, protože někdo je v páté epizodě a někdo v osmé epizodě.“ Tvůrci tak chtěli, aby diváci společně před premiérou páté řady spekulovali a povídali si o zásadní dějové lince. „Chtěli jsme dát fanouškům sdílený zážitek při reagování na zásadní událost. Přišlo nám to jako stylová věc, kterou mohou fanoušci prožít společně.“

Joe Henderson nakonec nezapomněl ujistit, že i když jde o zásadní dějovou linii páté série, je v ní toho tolik, že až fanoušci sérii uvidí, tak pochopí, že neodhalili skoro nic. Nám nezbývá než doufat, že se opravdu máme na co těšit. Nový plakát navíc naznačuje, že bychom se konečně možná mohli dočkat smlouvy s ďáblem skrze postavu Chloe. Jejich vztah má být jedním s klíčových prvků a dočkáme se sousty odpovědí. Na plakát i fotografie z páté série se můžete podívat v galerii.

Zdroje: Daman, Tvline I, II

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu