Lucifer: Trailer na novou řadu představuje pekelníkovo dvojče

Lucifer: Trailer na novou řadu představuje pekelníkovo dvojče | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Pátá série Lucifera v první upoutávce nabírá nečekaný zvrat.

Streamovací služba Netflix vydala první plnohodnotný trailer k páté sezóně svého seriálu Lucifer. Upoutávka naznačuje, kam se tvůrci rozhodli příběh dál posunout a jakou novou postavu divákovi nově představí. Lucifer a jeho herecký představitel Tom Ellis se totiž sice vrací, ale v nečekané podobě.

Ve finálové epizodě předchozí série se Lucifer rozloučil se svou pozemskou láskou Chloe (Lauren German) a vrátil se zpátky vládnout do svého pekelného království. Moment v úvodu připomíná i zveřejněná upoutávka k páté řadě, vzápětí se hned v ní ale Lucifer zase vrací zpátky na zemi. Srdcervoucí scéna s Chloe tak na první pohled působí trochu lacině. Ale opravdu se Lucifer vrací?

Jak totiž dále trailer odhaluje, ve skutečnosti se nevrátí Lucifer, alespoň hned ne. Na zemi se namísto toho objevuje jeho dvojče Michael, který vypadá úplně stejně jako on. Bude tak zajímavé sledovat, jak se nová situace vyvine. Upoutávka ještě na malý okamžik ukazuje třeba scénu v černobílém provedení, narážku na Kubrickův klasický horor Osvícení nebo také souboj mezi Luciferem a Michaelem.

Níže si upoutávku přehrajte, v galerii z ní najdete k prohlédnutí fotky. Pátá série Lucifera bude na Netflixu ke zhlédnutí od 21. 8. Po nadcházející řadě pak nakonec seriál ještě čeká šestá sezóna, která bude finální.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu