Svědectví: Adaptace Kingova pandemického románu v první upoutávce

Svědectví: Adaptace Kingova pandemického románu v první upoutávce | Fandíme seriálům
CBS All Access
Zobrazit dalších 9 obrázků
Nová adaptace Kingova Svědectví se představuje v krátkém teaseru a láká na hvězdné obsazení v postapokalyptickém světě stiženém katastrofální epidemií. 

V prosinci si odbude premiéru nová televizní adaptace románu The Stand (u nás známý jako Svědectví) slavného autora Stephena Kinga. Seriál připravuje pro službu CBS All Access režisér Joshe Boona (Noví mutanti) a v limitované sérii přinese celkem 9 epizod, které budou vydávány po týdnu. Na internet se dostal třicetisekundový teaser, plnohodnotný trailer je tak pravděpodobně na cestě. Bude se jednat už o druhou adaptaci, poprvé se The Stand objevilo na obrazovkách v roce 1994 s Garym Sinisem v hlavní roli. Pro novou verzi však sám King napsal nový, odlišný konec, aby se nedcházející limitované série odlišovala od knižní předlohy a divákům nabídla něco nového. 

Svědectví: Stephen King píše k minisérii jiný konec než měla jeho kniha
 

Svědectví představuje Kingovu vizi postapokalyptického světa, který byl zdecimován rychlou epidemií moru. Chybná operace v laboratoři Ministerstva obrany spustila sérii řetězových úmrtí, den nato je svět holý, z 99 procent vylidněný a hrstka přeživších musí vybírat mezi stranami dobra a zla. Osud zbytku lidstva leží na bedrech stoosmileté Matky Abagail (Whoopi Goldberg) a několika přeživších, kteří se musí postavit Randallu Flaggovi, muži s osudovým úsměvem a nevýslovnými schopnostmi, který je též známý jako Dark Man. 

V hlavních rolích se vedle Whoopi Goldberg (Hráč, Lví král) představí také Alexander Skarsgard (Melancholia, Legenda o Tarzanovi), Greg Kinnear (Skyfall, Temné zrcadlo), James Marsden (X-Men, Ježek Sonic), Amber Heard (Aquaman), Heather Graham (Twin Peaks, Pařba ve Vegas) a také hudebník Marilyn Manson (Noví mutanti). Showrunnery seriálu jsou Benjamin Cavell (Team SEAL, Strážce pořádku) a Taylor Elmore (Strážce pořádku, Limitless). Premiéru si série odbude 17. prosince na CBS All Access a samozřejmě budeme doufat, že sérii převezme nějaká česká služba (v současnosti streamovací služby v Česku nabízejí zhruba třetinu původních seriálů CBS All Access).

Zdroj: Bloody Disgusting

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu