Video: V seriálu Malý Sheldon se představil host z Teorie velkého třesku

Video: V seriálu Malý Sheldon se představil host z Teorie velkého třesku | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 10 obrázků
Seriál Malý Sheldon odhalil střípek z budoucnosti Sheldona a Amy po skončení Teorie velkého třesku.

Článek obsahuje spoilery z prvního dílu čtvrté série Malého Sheldona.

Ve spin-offu Teorie velkého třesku se diváci dočkali nečekaného návratu "Shamy" a odkazu na společnou budoucnost Sheldona a Amy. Při finále prvního dílu čtvrté série Malého Sheldona diváci slyšeli, jak hlas vypravěče Jima Persona coby dospělé verze Sheldona, tak i herečky Mayim Bialik, jež se vrátila do role Sheldonovy manželky Dr. Amy Farrah Fowler.

Teorie velkého třesku: Představitelka Penny zopakovala slavnou klepací scénu
 

Ve finální scéně sledujeme Cooperovi, kteří se sešli na zahradě, aby oslavili Sheldonovu promoci na střední škole a zároveň promoci jeho dvojčete Missy, která dokončila šestou třídu. Vypravěč Sheldon komentuje scénu slovy: „Byla to ta nejlepší promoce, na které jsem kdy byl… Tedy do doby, než jsme měli tu pro mého syna, Leonarda Coopera. Chtěl jsem ho pojmenovat Leonard Nimoy Cooper, ale Amy mi to nedovolila.“ V zápětí zazní hlas Bialik: „Buď rád, že jsem tě nechala ho pojmenovat Leonard.“ A na závěr před zčernáním obrazovky slyšíme oboustranné „Miluji tě“.

Spolutvůrce a producent Malého Sheldona Steve Molaro se o premiérovém díle rozpovídal pro server TVLine. Fanoušky ubezpečil, že Shledon svého syna pojmenoval po svém nejlepším kamarádovi Leonardu Hofstadterovi (Johnny Galecki) a ne po představiteli Spocka ze sci-fi série Star Trek Leonardu Nimoyvi, jak se někteří diváci domnívali. Následně se ho redaktor ptal, zdali mají v plánu v seriálu odhalovat více podrobností a narážek na události po skončení Teorie Velkého třesku. Na to Molaro reagoval slovy, že žádný plán v tomto ohledu zatím nemají, avšak pokud jeho či scenáristy napadne nějaká vhodná narážka jako v případě Leonarda Coopera, tak ji rád do seriálu zahrne. Dále uvedl, že během šesté epizody čtvrté série začne univerzitní život malého Sheldona (Iain Armitage) na vysoké škole East Texas Tech.

Dojemné video s narážkou na potomka Sheldona a Amy si můžete přehrát níže.

Zdroj: TVLine

Foto: CBS

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu