Netflix v Česku bude ještě dostupnější, nabídne předplacené karty

Netflix v Česku bude ještě dostupnější, nabídne předplacené karty | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 7 obrázků
Přinášíme tip na vánoční dárek pro všechny filmové a seriálové nadšence.

Streamovací služba Netflix uvedla 5. 11. na tuzemském trhu předplacené karty. Do konce listopadu bude možné předplacenky koupit na přibližně patnácti stech místech po celé ČR. Streamovací gigant chce kupóny začít prodávat co nejdříve, aby o Vánocích mnoho lidí obdrželo pod stromečkem právě předplacenou kartu od Netflixu. Karty je možné kupit v hodnotách 400, 1000 a 4000 Kč.

ČT uvede na Vánoce čtyři nové pohádky, ověřené klasiky i premiérové snímky
 

Předplacené karty jsou dostupné již ve třiceti sedmi zemích. Netflix si od nich slibuje, že díky snadnému použití a dostupnosti si mnoho dalších diváků vyzkouší a oblíbí momentálně nejpopulárnější streamovací službu současnosti. Dále Netflix cílí i na diváky, kteří nechtějí zadávat při aktivaci svého účtu platební údaje. Předplacenou kartu jednoduše zaplatí na jednom z výdejních míst hotově nebo kartou. Karta je následně ihned připravena k požití. Majitel setře fólii na zadní straně karty, pod kterou se nachází šestnáctimístný PIN, ten pak stačí zadat do příslušného pole na stránkách www.netflix.com/kod.

Netflix
Předplacené karty Netflix

Pokud uživatel ještě nemá účet na Netflixu, tak je potřeba založit si nový účet s využitím kódu z karty. Při využití předplacené karty není k fungování účtu potřeba platební karta. Uživatelé, kteří mají aktivní účet, rovněž mohou využívat předplacené karty. Kredity z předplacené karty mají při měsíčních platbách přednost před spárovanou platební kartou.

Předplacenky je aktuálně možné kupit online na webu JRC nebo osobně v trafikách Geco a v supermarketech Billa. Brzy budou dostupné v drogeriích DM a v obchodních řetězcích Kaufland a Penny. Dále budou karty k dostání v prodejnách PEPCO, Expert nebo v kamenných pobočkách obchodů JRC, které jsou v tuto chvíli zavřené kvůli vládní nařízením v souvislosti s koronavirovou pandemií.

Zdroj: Netflix

Foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu