Veneno: Trailer představuje sérii o transgenderové zpěvačce

Veneno: Trailer představuje sérii o transgenderové zpěvačce | Fandíme seriálům
HBO Max
Zobrazit dalších 25 obrázků
HBO Max v polovině listopadu uvede seriál o španělské transgenderové zpěvačce.

Cristina Ortiz Rodríguez, lépe známá jako La Veneno, byla španělská zpěvačka, herečka, sexuální pracovnice a jedna z prvních transsexuálních mediálních osobností ve Španělsku. Největší popularitu zažívala v 90. letech, následně se stáhla do ústraní a před svou smrtí v roce 2016 čas od času vystupovala v televizi. Streamovací služba HBO Max koupila mezinárodní práva na vysílání španělské minisérie věnované této transgenderové zpěvačce s názvem Veneno.  

Top 11 seriálových premiér měsíce listopadu, které rozvíří televizní vody
 

Sérii vznikla na základě memoárů Not A Whore, Not A Saint: The Memories of La Veneno od Valerie Vegas. Příběh sleduje mladou studentku žurnalistiky Valerii, která zjistí, že má s La Veneno více společného, než si myslela. Obě se narodily ve velmi odlišných dobách, ale jejich příběhy se začnou prolínat, když Valerie začne psát knihu o La Veneno. Během toho, co se Valerie dozvídá o La Veneno víc a víc informací, tak objeví, jak milovat sama sebe, svou vyvolenou rodinu a jaký mají média dopad na život známých osobností.

Za minisérií stojí scenáristické a režijní duo Javier Calvo a Javier Ambrosi, kteří natočili film La llamada nebo netflixovský seriál Paquita Salas. Obsazení tvoří především španělští herci v čele s Lolou Rodríguez, Isabel Torres (Fotos), Danielou Santiago (ByAnaMilán) a Ester Expósito (Někdo musí zemřít). Veneno si odbyde premiéru na HBO Max ve čtvrtek 19. 11. u příležitosti Týdne transgenderového povědomí.

Zdroj: Slashfilm

Foto: HBO Max

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu