Call Me Kat: Amy z Teorie velkého třesku v první ukázce na nový sitcom

Call Me Kat: Amy z Teorie velkého třesku v první ukázce na nový sitcom | Fandíme seriálům
FOX
Zobrazit dalších 12 obrázků
Podívejte se na trailer k novému sitcomu, ve kterém Amy z TBBT alias Mayim Bialik promlouvá k divákům a tápe životem.

Byla zveřejněna první upoutávka k novému sitcomu Call Me Kat, ve kterém si ústřední roli zahrála Mayim Bialik proslavená rolí Amy z Teorie velkého třesku. Komediální novinka sleduje příběh devětatřicetileté Kat, jež každý den zápolí se společností a svou vlastní matkou, aby dokázala, že i když nemá vše, co si od života přála, tak stále může být šťastná. Proto utratila věno, které jí rodiče šetřili na svatbu, za otevření kočičí kavárny Cat v Louisville, Kentucky.

Video: V seriálu Malý Sheldon se představil host z Teorie velkého třesku
 

Titul Call Me Kat je inspirován britským seriálem Miranda z roku 2009, který vycházel ze života herečky Mirandy Hart. Nicméně Hart se na americké verzi nijak nepodílí. Za scénářem americké verze stojí Darlene Hunt (Ve znamení raka, Good Girls Revolt). Stejně jako originál z dílny BBC i v Call Me Kat bude hlavní hrdinka bořit čtvrtou zeď a promlouvat k divákům.

Po boku Bialik v novém sitcomu uvidíme Kylu Pratt (Láska a basket), Leslieho Jordana (Černobílý svět), Cheyenneho Jacksona (American Horror Story), Swoosie Kurtz (Man with a Plan) a Juliana Ganta (Plastická chirurgie s. r. o.). Vyjma toho, že si Mayim Bialik zahrála hlavní roli, se na seriálu podílí i z pozice výkonné producentky spolu s jejím seriálovým partnerem a představitelem Sheldona z Teorie velkého třesku Jimem Parsonsem. První řada bude mít osm dvacetiminutových epizod. První díl vyjde na stanici FOX již 3. 1. Zatím nemáme zprávy o tom, kdy (a zda) se seriálu chopí nějaká česká stanice nebo služba, avšak vzhledem k popularitě Teorie velkého třesku lze očekávat, že nějaká společnost zájem o lokální nasazení projeví.

Zdroj: ComingSoon

Foto: FOX

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu