Rowan Atkinson dává naději na vzkříšení legendární Černé zmije

Rowan Atkinson dává naději na vzkříšení legendární Černé zmije | Fandíme seriálům
BBC
Zobrazit dalších 12 obrázků
Představitel bláznivých charakterů promluvil o Černé zmiji, o nové spolupráci s Netflixem a o budoucnosti nesmrtelného Mr. Beana.

Britský herec známý zejména pro postavu popleteného Mr. Beana, se zastavil na kus řeči v magazínu Radio Times. Rowan Atkinson promluvil o seriálu Černá zmije (Black Adder) jako o jednom z mála projektů, na kterém by měl skutečně chuť pracovat. Aktuálně si podle vlastních slov obecně neužívá žádný tvůrčí proces a právě zmíněný titul označil za výjimku, „protože zodpovědnost za to, aby byl seriál vtipný, spočívala na ramenou mnohých.“

Své další převtělení do titulární postavy seriálu popsal jako „rozhodně ne nemožné,“ aby ale jedním dechem krotil vášně, je to podle něj všechen optimismus, který může dát. „Raději nebudu spekulovat, kdy by se mohlo začít. Ale Černá zmije představovala kreativní energii, kterou jsme všichni v 80. letech měli. Pokusit se ji napodobit třicet let na to, by nebylo jednoduché.“ V tomto tvrzení mu rozhodně lze dát za pravdu, protože jednak se hnula doba a častým problémem nápadů s oživováním dávných projektů bývá také domluva a synchronizace s dalšími členy původního osazenstva.

9 skvostných britských sitcomů zasluhujících pokračování
 

I když Atkinson ve svém rozhovoru zmiňuje jakýsi "tvůrčí blok", nespí na vavřínech a pracuje pilně jako včela. S Netflixem totiž chystá desetidílný seriál Man vs Bee o muži, který se dostane do konfliktu s čmelákem během své starostlivosti o panské sídlo. Pochopitelně půjde o komedii a délka epizod stanovena na 10 minut značí, že nejspíš půjde o “beanovsky“ laděné skeče. Co se ale týče samotného Mr. Beana, Atkinsonův názor je známý – považuje hraní postavy za stresující a vyčerpávající, nicméně odstartoval práce na vývoji animovaného filmu. „Je pro mě snazší dělat postavu vokálně než vizuálně, moc si neužívám její hraní,“ uzavřel téma s tím, že se těší, až to skončí.

V galerii se můžete podívat, jak šel čas s Černou zmijí a připomenout si skvěle obsazený seriál.

Foto: BBC

Zdroje: Deadline, RadioTimes

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu