9 skvostných britských sitcomů zasluhujících pokračování

9 skvostných britských sitcomů zasluhujících pokračování | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Typický jak italské spaghetti westerny, argentinské telenovely, japonské anime a německé krimiseriály – britský sitcom. Které z těch, co zatáhly oponu, bychom rádi viděli zpět?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7
  8. Kapitola č.8
  9. Kapitola č.9

Následující stránky pro vás rekapitulují devítku specifických komediálních seriálů Made in Britain, a jestliže jste se s některými z nich nesetkali, možná je to znamení, že byste měli.

Tak jedno po druhém. Co za “britcom“ bychom rádi sledovali nejlépe do nekonečna, ale pravděpodobně se nových dílů již nedočkáme? Co na to říkají a jak se k tomu staví hlavní protagonisté? 

1. Ajťáci (The IT Crowd)

Nemusí být ukončení vždy ukončením, ale když myslí v Americe na remake, je pravděpodobné, že původní show zatáhla oponu. A ve Spojených státech se tentokrát snaží se seriálem prorazit již potřetí! Všechny tři pokusy pochází od stanice NBC, první se uskutečnil před deseti lety s pilotem (marně), znovu v roce 2014 (bezúspěšně). Teď je na lodi Graham Linehan, tvůrce originálu, který pro změnu vzkázal, ať nikdo nečeká to, co vzniklo v Anglii.  

Tudíž Ajťáci. V hlavních rolích seriálu zazářili Chris O’Dowd, Richard Ayoade a Katherine Parkinson coby nesourodé trio kolegů na přehlíženém IT oddělení velké korporace. Jo – a Noel Fielding jako gotik ukrývající se v serverovně. Ti všichni se snaží prostě přežít každý den v práci, co se při podivínských náturách těžko zvládá. Navíc, herci jsou s rolemi očividně sžití, postavy se podřizují potřebám vtipů, ke kterým směřuje snad každá situace.

Seriál si prošel čtyřmi plnými řadami, po nich byl odvysílán jeden delší speciál, který za Ajťáky napsal poctivou tečku. 

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Lukkin | 26.02.2018 17:33
Škoda že 3 a 4 řada partičky IT není s dabingem.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu