Obi-Wan Kenobi: Fotografie ukazují obří kulisy mimozemské vesničky

Obi-Wan Kenobi: Fotografie ukazují obří kulisy mimozemské vesničky | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 9 obrázků
Minisérie s milovaným rytířem Jedi se pomalu ale jistě rýsuje, což se však nelíbí některým obyvatelům žijícím poblíž místa natáčení.

Po máločem je ve světě Star Wars voláno tak jako po samostatném projektu s Obi-Wanem Kenobim. V roce 2019 se konečně ukázalo, že byly tyto prosby vyslyšeny a populární mistr Jedi dostane vlastní minisérii, která je jednou z hlavních součástí chystané gigantické expanze značky na televizní obrazovky. Od oficiálního ohlášení se však show setkala hned s několika tvůrčími komplikacemi a odklady a velice dlouhou dobu nebylo jisté, zda se vůbec někdy dočkáme. V prosinci se nám však dostalo dalších oficiálních detailů a aktuálně už můžeme konečně na vlastní oči vidět i hmatatelný progres.

Už starší informace tvrdily, že by natáčení série mělo začít letos na jaře, což rovněž potvrdily nové fotografie, které ukazují budování rozsáhlých kulis. Podle leteckých snímků a informací, které přinesl britský deník The Sun, Lucasfilm v současné době staví nedaleko vesničky Little Marlow nacházející se v jihovýchodní Anglii. Na fotkách můžeme spatřit jakousi mimozemskou vesnici.

Star Wars: The High Republic - Nová etapa Hvězdných válek v prvním traileru
 

Bohužel však nevíme, kde přesně ve vesmíru Star Wars ji najdeme. Jako nejjednoduší varianta se nabízí pouštní Tatooine, kde by se měla minisérie alespoň částečně odehrávat. Není ale vyloučeno, že se během šesti epizod hlavní hrdina podívá i do jiných koutů galaxie. Podle některých fanoušků se kulisy každopádně podobají těm, které byly ukázány v nedávném traileru na další Star Wars seriál - Andor. Zprávu by tedy bylo možná lepší brát s odstupem - možná se tu nechystá Kenobi, ale Andor.

Práce štábu mezitím způsobily vlnu negativních reakcí mezi místními obyvateli, kteří si stěžují na hluk narušující vesnický klid, obtěžování místních zvířat či světelné znečištění.

K připravované sérii se mimochodem v nedávném rozhovoru vyjádřil i herec Liam Neeson. Ten prohlásil, že by se rád znovu objevil ve své roli Obi-Wanova mistra Qui-Gon Jina, kterého si zahrál ve Skryté hrozbě. Ačkoliv by jeho návrat v podobě ducha Síly dával jistý smysl, vzhledem k rychle blížícímu se natáčení tato možnost nejspíše moc pravděpodobně nepůsobí. V tomto ohledu můžeme jen doufat.

Zdroje: The Sun, Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu