Přátelé: Setkání po letech podle představitelky Phoebe proběhne již velice brzy

Přátelé: Setkání po letech podle představitelky Phoebe proběhne již velice brzy | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit dalších 9 obrázků
Herci se do svých rolí znovu nevrátí, uvidíme však některá povědomá místa.

Snad všichni fanoušci kultovních Přátel měli ještě minulý rok v kalendáři tučně zapsané datum 27. 5. 2020 - den, kdy se streamovací platforma HBO Max dočkala spuštění. Služba hollywoodského studia Warner Bros. se za tučných 425 milionů dolarů může chlubit exkluzivními právy na ikonický sitcom a při příležitosti svého startu měla původně divákům přinést i obrovské lákadlo v podobě zbrusu nového speciálního dílu, ve kterém by se po letech sešlo kompletní herecké obsazení v podobě Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisy Kudrow, Matta LeBlanca, Matthewa Perryho a Davida Schwimmera

Přátelé: Scenáristé po letech vysvětlují pikantní vtip
 

Od té doby však již uběhlo téměř tři čtvrtě roku a speciál stále nikde. Vinit můžeme již tradičně koronavirovou pandemii, která hned několikrát přerušila chystané natáčení. Po zrušení květnové premiéry v jednu chvíli vypadal nadějně srpen, následně se však produkční plány opět přesunuly na neurčito. V posledních týdnech však situace naštěstí vypadá velice nadějně. Už v listopadu Matthew Perry prozradil, že by se kamery měly spustit v březnu a nově tuto informaci potvrdila i Lisa Kudrow, která se proslavila rolí ztřeštěné Phoebe Buffay.

Americká herečka v nedávném rozhovoru s kolegou Robem Lowem (Parks and Recreation) v rámci jeho podcastu Literally! prozradila, že jsou práce na projektu již v plném proudu a první klapka padne brzy na jaře. Kudrow dokonce podle všeho už dokonce předtočila některé scény, natáčení je tedy jistá věc. Kromě toho rodačka z Los Angeles potvrdila, že se herci nebudou zpátky převtělovat do svých postav, nýbrž budou ve speciálu sami za sebe. Alespoň se však údajně ve speciálu vrátíme na některá stará známá ale i zcela nová místa.

Foto: Warner

Zdroj: Literally!

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu