Ginny a Georgia: Náhrada za Gilmorova děvčata brzy dorazí na Netflix

Ginny a Georgia: Náhrada za Gilmorova děvčata brzy dorazí na Netflix | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 16 obrázků
Netflix zveřejnil upoutávku k nové dramedii, v níž mladá atraktivní matka vychovává svou nesebejistou dceru.

Začínat školu v novém městě je už samo o sobě těžké, aniž by všichni dychtivě koukali po vaší matce. V této nelehké situaci se ocitá nesebejistá teenagerka Ginny (Antonia Gentry) v nové dramedy Ginny & Georgia od Netflixu. Matka Ginny (Brianne Howey) v první části traileru prohlásí, že jsou jako Gilmorova děvčata jen s většími ňadry. Na první pohled dá upoutávka opravdu vzpomenout na ikonické Gilmorky, ale v druhé části traileru se dozvídáme, že tady půjde o něco víc než jen každodenní klábosení o životě, prvních láskách a dospívání.

Too Hot to Handle: Netflix oznámil pokračování úspěšné reality show, která uhranula diváky během pandemie
 

Z ukázky se dozvídáme, že Georgia své dceři očividně tají nějaké trauma z minulosti. Je neklidná v blízkosti policistů a schovává si všechny své problémy do krabic od bot. K tomu, coby mladá atraktivní žena, způsobuje nemalé trable Ginny, která se snaží vyrovnat s nástupem na novou školu a všudypřítomná mužská i ženská náklonost k její matce pro ni jen komplikuje začlenění do nového prostředí. Těžko dopředu odhadovat, co se ze seriálu vyklube, jelikož za ním stojí debutující scenáristka Sarah Lampert.

Vyjma Brianne Howey (Batwoman) a Antonii Gentry (Candy Jar) si v seriálu zahráli Diesel La Torraca (Little Monsters), Jennifer Robertson (Schitt's Creek), Felix Mallard (Všechny malé zázraky), Scott Porter (Speed Racer) a Raymond Ablack (Narcos). Desetidílnou sérii Netflix představí 24. 2. V galerii níže si můžete prohlédnout oficiální plakát a řadu promo fotografií.

Dospívající dívka Ginny a její matka Georgia se po letech na útěku touží usadit. Ale tajemství Georgiiny minulosti je s jejich přáním v rozporu.

Zdroj: TVLine

Foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu