Star Wars: Jak pokračují přípravy seriálů Andor a Obi-Wan Kenobi

Star Wars: Jak pokračují přípravy seriálů Andor a Obi-Wan Kenobi | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 11 obrázků
Zmatky kolem kulis v Británii vyjasněny, kdy se bude točit Obi-Wan a kdy uvidíme seriál The Bad Batch.

Natáčení dalšího seriálu ze světa Star Wars s názvem Andor, kde uvidíme titulního hrdinu z řad Povstalců, je stále v plném proudu. Už před nějakou dobou poblíž anglické vesnice Little Marlow vyrostlo několik kulis a možná si vzpomenete, že místní obyvatelé (podle tisku) z přítomnosti štábu nebyli dvakrát nadšeni. Lidé si kupříkladu měli stěžovat, že se z natáčecího placu řinul hluk.

Zprávu tehdy přinesl britský bulvární deník The Sun, který rovněž informoval, že kulisy slouží pro natáčení seriálu s Obi-Wanem Kenobim. Nicméně podle výpovědi jednoho z místních obyvatelů vesničky se celá situace jeví úplně jinak. Práce štábu prý nikoho z obyvatel neobtěžuje a většina z nich považuje natáčení v jejich blízkosti za příjemné zpestření. Kulisy byly postaveny pro účely natáčení Andora.

Co se týče dalších novinek kolem Andora, tak seriál přibral na palubu dvě další režisérská jména. Spolu s již dříve oznámeným režisérem Tobym Haynesem, si jednotlivé epizody rozeberou Susanna White (Kouzelná chůva a Velký třesk, seriál Osudová láska Jany Eyrové) a Ben Caron, jenž natočil několik dílů Koruny.

Andor: Nový Star Wars seriál plánuje hned několik sérií
 

Zatímco u Andora kamery dávno jedou, u Obi-Wana Kenobiho se podle Ewana McGregora, jenž se vrací jako titulní mistr Jedi, rozjedou zhruba koncem jara. Herec uvedl, že natáčení bude probíhat v Los Angeles. Dále McGregor zopakoval, že při natáčení se budou využívat některé technologie z The Mandaloriana - zřejmě tedy primárně natáčení před obřími obrazovkami, na které se nanášejí digitální kulisy. Dvě epizody Mandaloriana režírovala Deborah Chow, jež se ujme otěží i u Kenobiho a McGregor se už nemůže dočkat, až s ní bude pracovat.

Představitel oblíbeného Jedie je nadšený, že má příležitost si roli znovu zahrát, neboť měl vždycky pocit, že období mezi prequelovou a klasickou trilogií ukrývá zajímavý Obi-Wanův příběh.

A na závěr ještě zmínka k novému animovanému Star Wars seriálu The Bad Batch, který bude vyprávět o speciální jednotce klonů, jejichž příběh se bude odehrávat po skončení klonových válek. Premiéra seriálu na Disney+ se očekává letos na jaře.

Zdroje: Star WarsDiscussing FilmD23

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu