Minišou: Karel Šíp uvede rozhovory na dva metry s Jiřím Suchým, Zdeňkem Svěrákem a Jiřinou Bohdalovou

Minišou: Karel Šíp uvede rozhovory na dva metry s Jiřím Suchým, Zdeňkem Svěrákem a Jiřinou Bohdalovou | Fandíme seriálům
ČT
Zobrazit další 3 obrázky
Česká televize namísto Všechnopárty představí náhradní program s Karlem Šípem, který vznikl z důvodu přetrvávající pandemie.

Na konci ledna jsme vás informovali o tom, že natáčení nových dílů Všechnopárty bylo odloženo na neurčito. Vzhledem k přetrvávající koronavirové pandemii, vládním nařízením a faktu, že se Karel Šíp se svými 75 lety řadí mezi tu nejrizikovější skupinu, se diváci nejspíš produkčnímu týmu a samotnému Šípovi příliš nediví, že se do natáčení nových dílů na rozdíl od Show Jana Krause nehrnou. Než bude možné natáčet Všechnopárty v klasické podobě, tak se Šíp rozhodl uvést nový pořad s názvem Minišou.

Dáme to!: Česká televize s novým pořadem radí maturantům, jak zvládnout nejenom didaktický test
 

Minišou se stejně jako Všechnopárty bude natáčet v prostorách divadla Semafor a to v prázdném hledišti bez diváků. V každém díle se představí pouze jeden host, se kterým povede Šíp rozhovor z předepsané vzdálenosti dvou metrů. Zatím jsou naplánovány tři díly. Do prvního dílu si Šíp pozval divadelníka, hudebníka a principála divadla Semafor Jiřího Suchého. Úvodní povídání budou diváci moci vidět v sobotu 27. 3. ve 21.15 hodin na ČT1.

O týden později 3. 4. se můžeme těšit na setkání s hercem, scenáristou a spisovatelem Zdeňkem Svěrákem, který na konci března oslaví 85. narozeniny. Třetím hostem bude herečka Jiřina Bodhalová, tento rozhovor uvede ČT1 v rámci Minišou v květnu, kdy herečka oslaví 90. narozeniny.

Foto a podklady: ČT

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

1 | 23.03.2021 18:58
1
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu