Nový seriál ze světa The Boys našel představitele hlavních rolí

Nový seriál ze světa The Boys našel představitele hlavních rolí | Fandíme seriálům
Amazon Prime
Zobrazit dalších 14 obrázků
Komiksoví The Boys se dočkají spin-offu s mladými superhrdiny. Koho v novém seriálu uvidíme?

O spin-offu drsné komiksovky The Boys se mluví již delší dobu. Zatím známe stručný popis příběhu a postupně se rozrůstá i obsazení mladých superhrdinů. Je jen s podivem, že po enormním úspěchu první i druhé sezóny Amazon stále váhá s oficiálním potvrzením návazné série. Mělo by se však jednat jen o formalitu, jelikož práce na spin-offu jsou v plném proudu.

The Boys: Drsný komediální seriál tu s námi bude ještě hezky dlouho
 

Zatím nepojmenovaná série se bude odehrávat na vysoké škole pro mladé superhrdiny, kterou provozuje ďábelská společnost Vought International. Stejně jako The Boys i seriálový následovatel bude mládeži nepřístupný. Fanoušci se tak dočkají další porce krvavé akční zábavy plné brutálních výjevů a peprných narážek. Na rozdíl od The Boys se spin-off zaměří na mladé superhrdiny se kterými lomcují hormony, testují své fyzické, sexuální i morální hranice a snaží se pomocí intrik a lstí dostat na prestižní superhrdinské posty v největších amerických městech. Seriál tak zkombinuje témata vysokoškolských teenagerských sérií, vražedné soupeření z ranku Hunger Games a sarkastický nádech The Boys.

Nevybouřené superhrdiny ztvární Jaz Sinclair (Sabrinina děsivá dobrodružství), Lizze Broadway (Tady a teď), Shane Paul McGhie (After: Přiznání), Aimee Carrero (Sváteční rande) a Maddie Phillips (Holky na lovu (odměn)). Showrunnerem a producentem série bude Craig Rosenberg, jenž je zároveň výkonným producentem The Boys. O dalších informacích vás budeme průběžně informovat.

Zdroj: Deadline

Foto: Amazon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu