Příběh služebnice: Série videí rekapituluje dosavadní děj a láká na nové díly

Příběh služebnice: Série videí rekapituluje dosavadní děj a láká na nové díly | Fandíme seriálům
Hulu
První zahraniční recenze hodnotí, jak se vydařila 4. řada seriálu, jež dorazí už tento týden.

Čtvrtá řada populárního dystopického seriálu Příběh služebnice (The Handmaid's Tale) začne už 28. dubna, kdy budou uvedeny naráz rovnou tři úvodní epizody. Seriál vzniká primárně pro americkou službu Hulu, u nás jej nabízí HBO, které epizody nabídne hned ve čtvrtek, 29. dubna. Abyste si před začátkem nové řady zrekapitulovali dosavadní příběh, byla zveřejněná série krátkých videí, jež se věnuje většině hlavních postav. U každé se připomínají klíčové předchozí momenty a naznačuje se, co na figury čeká v budoucnu. Všechna videa si můžete přehrát níže, stejně jako nejnovější spot.

Krom videí se objevily také první zahraniční recenze. A ty jsou dost rozdělené. Vypadá to, že podle toho, zda se konkrétnímu kritikovi seriál líbil nebo nelíbil doposud. Někteří autoři hovoří o tom, že je Příběh služebnice vlastně stále stejný. Děj se posouvá kupředu jen pomalu, po většinu času je seriál depresivní a nutí nás sledovat další a další týrání svých hrdinek. Spokojení recenzenti hovoří o tom, že v Příběhu služebnice konečně začíná svítat naděje, zažijeme spolu s hrdinkami vzdor, rebelii, pomstu i spravedlnost. Podle recenzentů, co stojí někde uprostřed, si na všechny tyhle pozitivní elementy nicméně docela dost epizod počkáme. Do té doby se seriál do značné míry drží ve starých kolejích a poté už může být pro některé diváky dost těžké, si ještě spravedlnost vychutnat.

Obecně se zdá, že pokud jste nad Příběhem služebnice zlomili hůl, čtvrtá řada ve vašich očích seriál zázračně nespasí. Věrní fanoušci naopak zřejmě budou nadšení.

Předchozí řada skončila v momentě, kdy se June (Elisabeth Moss) podařilo odeslat do Kanady letadlo plné dětí. Zároveň ale během akce byla postřelena a několik služebnic zemřelo. V nové sezoně je hledanou osobou, stává se z ní partyzánka, odbojářka. Stále se snaží zachránit svou starší dceru a také by se ráda pomstila těm (a dohnala je ke spravedlnosti), kteří jsou osobně zodpovědní za její utrpení. Chuť bojovat by však mohla zpřetrhat její vazby s nejbližšími.

V hlavních rolích se vracejí Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd, Max Minghella, Madeline Brewer, O-T Fagbenle, Amanda Brugel, Bradley Whitford a Sam Jaeger. Obsazení nově rozšiřují McKenna Grace, Zawe Ashton a Reed Birney. Seriál jako hlavní scenárista nadále vede Bruce Miller.

Podklady a foto: Hulu

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu