House of the Dragon: HBO zveřejnilo 1. oficiální fotky

House of the Dragon: HBO zveřejnilo 1. oficiální fotky | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit další 2 obrázky
Seriál z historie Hry o trůny zveřejnil první oficiální fotografie s ústředními postavami.

Natáčení House of the Dragon, nového seriálu ze světa Hry o trůny, nedávno začalo. Nejdřív nám produkce nabídla fotky ze čtení scénáře, pak se objevily fotky z natáčení, které pořídili přihlížející. Jakmile jednou točíte venku, tak se takovým nelze ubránit. Je tedy jedině dobře, že HBO nedělá mrtvého brouka a poměrně rychle zareagovalo zveřejněním vlastních fotek v pořádné kvalitě. Dosud natáčející postavy si tak můžete dole v galerii prohlédnout hezky zblízka.

Na fotkách postupně jsou: Olivia Cooke a Rhys Ifans jako Alicent Hightower a Otto Hightover, tedy současná manželka krále Viseryse Targaryena a její otec, králův pobočník. Dále Steve Toussaint jako Corlys Velaryon, řečený Mořský had – hlava zámožného rodu Velaryonů a zkušený mořeplavec. A konečně princezna Rhaenyra Targaryen a princ Daemon Targaryen – dcera Viseryse a dědička trůnu a králův mladší bratr, jenž by si měl v příběhu trůn nárokovat a vyvolat tak občanskou válku. Postavy hrají Emma D’Arcy a Matt Smith.

Nový seriál vychází z knihy Oheň a krev od George R.R. Martina a odehrává se 300 let před událostmi Hry o trůny. Točí se kolem sporu o nástupnictví v rodině Targaryenů, který rozpoutá občanskou válku. Ústředními postavami jsou král Viserys Targaryen (Paddy Considine), jeho manželka Alicent Hightower (Olivia Cooke), princezna Rhaenyra Targaryen, dcera z předchozího manželství (Emma D’Arcy), králův mladší bratr Daemon Targaryen (Matt Smith), pobočník krále Otto Hightower (Rhys Ifans) nebo lord Corlys Velaryon (Steve Toussaint). Tvůrčími osobnostmi seriálu jsou spisovatel George R.R. Martin, režisér bitevních epizod Hry o trůny Miguel Sapochnik a Ryan Condal. Seriál bude uvedený v roce 2022.

Foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Petr | 06.05.2021 08:56
Vím že je to fantazi ale dávejte pozor že i když je to 300 let před původním seriálem tak se nebude téměř lišit technologie ani mentalita lidí. Ale snad to bude dobrý
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu