Autor Dva a půl chlapa připravil seriál o pekle, co probíhalo v zákulisí

Autor Dva a půl chlapa připravil seriál o pekle, co probíhalo v zákulisí | Fandíme seriálům
CBS
Úspěšný seriálový tvůrce Chuck Lorre touží po zfilmování šílených eskapád, které podstoupil s potížistou Charliem Sheenem.

Pikantní informaci z hlubin Hollywoodu vytáhl magazín The Hollywood Reporter. Letos v létě koloval po produkčních společnostech scénář k pilotní epizodě zamýšleného seriálu Sex, Drugs and a Sitcom (Sex, drogy a sitcom). Scénář napsal Chuck Lorre, úspěšný televizní autor podepsaný pod seriály jako Dharma a Greg, Teorie velkého třesku nebo Malý Sheldon. Ale také připravil Dva a půl chlapa. A právě kolem příprav tohoto seriálu se novinka měla točit.

Jistě si vzpomenete na sitcom, v němž Charlie Sheen hraje bohatého starého mládence, který si do svého doupěte nechá nastěhovat nemožného bratra se synem, kteří nemají kam jinam jít. Seriál byl extrémně úspěšný, ale poslední sezony provázalo Sheenovo skandální chování, které komplikovalo natáčení a stavělo jej do opozice s Lorrem. Nakonec konflikty vyeskalovaly do takové úrovně, že byl Sheen bez pardonu ze seriálu vyškrtnutý.

Lorre svoje zkušenosti s excentrickým potížistou Sheenem přetavil do podoby seriálového vyprávění. Scénář k pilotní epizodě začíná slovy: „Následující události se opravdu staly. Nudné pasáže jsou vynechané a tu a tam jsme si něco vymysleli, ale jinak je to vážně pravda.“ Seriál začínal televizním rozhovorem, který dal Sheen krátce po svém propuštění. Následně se vyprávění vrací o devět let v čase zpátky a ukazuje, jak vlastně seriál Dva a půl chlapa vznikl.

Scénář pilotní epizody je prý plný pikantností z hollywoodského zákulisí a měla v něm vystupovat celá řada známých osobností, u nichž by bylo jistě velice zábavné přivést k životu jejich seriálová alter ega. Sama sebe Lorre ve scénáři popsal následujícím způsobem: „Ústřední scenárista je pojednaný jako inteligentní sympaťák. Určitě existuje alternativní verze příběhu, kde je nesebevědomý a arogantní, ale k té může napsat scénář někdo jiný.“

Bohužel, když Chuck scénář nabízel televizním stanicím a streamovacím platformám, tak o něj dle dostupných informací nikdo neprojevil zájem. Nicméně kdo ví, třeba se k látce ještě vrátí. Pokud ne v seriálové podobě, tak alespoň třeba ve formě autobiografické knihy.

Foto: Dva a půl chlapa

Zdroj: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu