ALF: Chlupatý mimozemšťan se může dočkat pokračování

ALF: Chlupatý mimozemšťan se může dočkat pokračování | Fandíme seriálům
ABC
Sitcom o vesmírném žroutovi koček se znovu chystá mezi diváky.

Pokud jste v devadesátkách byli přikovaní k televizi, pravděpodobně si pamatujete na seriál ALF, který k nám přišel s vlnou amerických sitcomů, společně se seriály jako Krok za krokem, Kutil Tim, Plný dům či Ženatý se závazky. I v ALFovi sledujeme jednu obyčejnou rodinku z předměstí a její život. Vtip tentokrát spočívá v tom, že spolu s rodinou přebývá v domácnosti titulární ALF.

Chlupatý rodák z planety Melmac se jmenuje Gordon Shumway, ale Tannerovi mu přezdívají ALF (Alien Live Form – Mimozemský živý organismus). ALF je po zničení svojí planety přilákaný rádiovým signálem k té naší a havaruje u Tannerů v garáži. Ti se ALFa tak trochu bojí, tak trochu je štve, ale především jej mají upřímně rádi, proto se jej rozhodnou schovat u sebe doma před pozemskými úřady, které po něm pasou.

Seriál měl dohromady více než sto epizod, celovečerní film a několik animovaných zpracování. Aktuálně práva na ALFa koupila společnost Shout! Factory, která chce především bohatý ALFův katalog nabízet americkým divákům na streamu. Vedle uvádění starých epizod nicméně Shout! Factory plánuje také vyvíjet s ALFem „nový obsah a nové mediální iniciativy“ a to vše nabízet prostřednictvím televizních stanic, streamu či na VOD.

V tuhle chvíli těžko říct, co z toho vyleze. Zda Shout! Factory pouze připraví nějaký dokument, retrospektivní speciál či tematickou soutěž, anebo se pokusí s ALFem natočit nový regulérní seriál či film. Co vy na to? Chtěli byste sledovat nové příběhy s nosatým milovníkem koček?

Foto: ABC

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu