Strážce pořádku: Oblíbený moderní western se za měsíc vrací

Strážce pořádku: Oblíbený moderní western se za měsíc vrací | Fandíme seriálům
FX
Zobrazit dalších 6 obrázků
Timothy Olyphant opět zatne tipec kriminálním živlům. Pusťte si trailer, seznamte se.

Po osmileté pauze se vrací seriál Strážce pořádku. Nová minisérie Justified: City Primeval divákům znovu představí maršála Raylana Givense a šest epizod nabídne ucelený, samostatný příběh, který s původním seriálem bude pojit hlavně ústřední postava. Na skalní fandy tedy nejspíš čekají nějaká drobná připomenutí starých časů, ale v zásadě jde o samostatný kriminální případ, který si budou moci užít i diváci, kteří Strážce pořádku dosud neokusili.

Příběh nové minisérie se odehrává osm let po původním seriálu. Givens opustil Kentucky a je nasazený v Miami, kde se snaží skloubit práci maršála Spojených států s výchovou dospívající dcery. Náhodné setkání na floridské dálnici jej posílá do Detroitu, kde se střetne s Clementem Mansellem, alias Divochem z Oklahy – násilným sociopatem, který už jednou unikl detroitským úřadům a chce se o to pokusit znovu.

V hlavní roli Raylana Givense se vrací Timothy Olpyhant, jenž je zároveň producentem. Givensovu dceru Willu ztvárnila Vivian Olyphant, tedy Timothyho vlastní dcera. Divocha z Oklahomy ztvárnil Boyd Holbrook (Logan, Indiana Jones a nástroj osudu). Dále hrají Aunjanue Ellis, Adelaide Clemens, Vondie Curtis Hall, Marin Ireland, Norbert Leo Butz, Victor Williams a Ravi Patel.

Autory nové minisérie jsou Dave Andron a Michael Dinner, kteří se oba podíleli i na původním seriálu. V jednu chvíli to vypadalo, že by mezi režiséry minisérie mohl přijít také Quentin Tarantino, to se však nakonec bohužel nepovedlo. Novinka vychází stejně jako původní seriál z díla spisovatele Elmora Leonarda, konkrétně z románu City Primeval: High Noon in Detroit. Ten sice má jiného hlavního hrdinu než Givense, ale látka byla upravena pro potřeby filmařů. Seriál startuje 18. července, u nás snad na Disney+.

Podklady a foto: FX

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu