Ahsoka: Trailer láká na nové Star Wars plné akce

Ahsoka: Trailer láká na nové Star Wars plné akce | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 8 obrázků
Po svržení Palpatina Impérium pouze ustoupilo. Líže si rány a nabírá síly k dalšímu úderu.

Lucasfilm zveřejnil nový trailer pro Ahsoku, novou minisérii ze světa Star Wars, zasazenou do stejného období, v jakém se odehrává The Mandalorian. Nový trailer je nabitý akcí a klasickými výjevy předaleké Galaxie. Světelné meče, šermířské souboje, přestřelky, létající lodě, droidi...nic nechybí.

Vedle samotné Ahsoky (Rosario Dawson) bude mít dost prostoru Sabine Wren (Liu Bordizzo), objevují se Hera Syndulla (Mary Elizabeth Winstead) a Ezra Bridger (Eman Esfandi). Fanoušci animovaných seriálů tak dost možná v Ahsoce uvidí přímé pokračování Klonových válek a Povstalců. Krom navázání na původní příběh je zjevně velkým tématem nástup ikonického padoucha grand admirála Thrawna (Lars Mikkelsen) a obecně fakt, že v daném období Nová republika žije s klapkami na očích a odmítá vidět, že po svržení Palpatina nebezpečí nepominulo a zbytky Impéria ve větší či menší tichosti sbírají nové síly.

Seriál startuje 23. srpna a to rovnou dvěma epizodami. Bude jich mít celkem osm.

Ahsoka Tano patří mezi nejoblíbenější Star Wars postavy. Vystupovala v animovaných seriálech Klonové války, Povstalci a mihla se v Silách osudu. Byla padawankou Anakina Skywalkera, od řádu Jediů se však později dobrovolně oddělila, když se zcela nedokázala ztotožnit s jeho směřováním. Své hrané podoby se poprvé dočkala ve druhé sérii Mandaloriana. Svou tvář jí propůjčila Rosario Dawson. Podle nepotvrzených zvěstí je Ashoka Tano na lovu zlého velkoadmirála Thrawna s nadějí, že díky němu najde ztraceného Ezru Bridgera, mladého Jedie, který zmizel s Thrawnem před mnoha lety. Krom Dawson v minisérii vystupují Hayden Christensen jako Anakin Skywalker, Natasha Liu Bordizzo jako Sabine Wren, Eman Esfandi jako Ezra Bridger a Mary Elizabeth Winstead a Ray Stevenson v nespecifikovaných rolích. Autory seriálu jsou Jon Favreau a Dave Filoni. Datum premiéry je stanoveno na 23. srpna.

Podklady a foto: Lucasfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu