One Piece: Akční pirátské dobrodružství už brzy připluje na Netflix

One Piece: Akční pirátské dobrodružství už brzy připluje na Netflix | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 32 obrázků
Seznamte se s posádkou, mrkněte na trailery a fotky. V novince nechybí fantasy a bojové chvaty.

Máte chuť slíznout ze rtů mořskou sůl, pocítit vítr ve vlasech, slunko na zátylku a krev nepřítele na svém ukradeném zlatém meči? Pak si skočte pro soudek rumu a pohodlně se usaďte. Na Netflix totiž už 31. srpna dorazí nový pirátský fantasy seriál ONE PIECE.

Hrdinou příběhu je Monkey D. Luffy, který odnepaměti toužil po dobrodružství a svobodě. Z malé vesničky se vydává na honbu za pokladem a titulem krále pirátů. Aby dokázal vypátrat ten nejvzácnější poklad, který je známý jako One Piece (snad zhruba něco jako „Unikát“), musí dát Luffy dohromady posádku, najít si loď, projet moře křížem krážem, vyhnout se námořnictvu a přechytračit oponenty, kteří usilují o to samé.

V hlavní roli Monkeyho D. Luffyho vystupuje Iñaki Godoy (Who Killed Sara?). Dále hrají Mackenyu (Ruroni Kenshin: Final Chapter) jako Rornoa Zoro, Emily Rudd (Fear Street) jako Nami, Jacob Romero Gibson (All Rise) jako Usopp nebo Taz Skylar (Boiling Point) jako Sanji. Showrunnery jsou Steven Maeda (Ztraceni, Akta X) a Matt Owens (Agenti S.H.I.E.L.D., Luke Cage). Jedním z producentů je i autor předlohy Eiichiro Oda. ONE PIECE vychází od roku 1997 a patří mezi ty nejprodávanější mangy vůbec. Na základě komiksu následně ještě od roku 1999 až dodnes běží populární anime seriál.

Přikládáme hned tři trailery, které prezentují styl, v jakém se nese hraná seriálová adaptace. Inspirace anime je hodně cítit, zároveň je ale škoda, že místy působí hraná předělávka až moc studiově (levně) a málo stylizovaně, jako by se bála pořádně odvázat. Dole pod trailery si vizuální podobu série můžete prohlédnout ještě na fotkách.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu