Trosečníci: V novém thrilleru hrdinka vyšetřuje leteckou havárii vlastní sestry

Trosečníci: V novém thrilleru hrdinka vyšetřuje leteckou havárii vlastní sestry | Fandíme seriálům
HarperCollins
Trosečník, Survivor a Ztraceni mají dalšího ostrovního nástupce protkaného záhadami.

Jestli rádi sledujete příběhy z pustých ostrovů a nejrůznější záhady, máte se na co těšit. Jako seriál bude zpracován úspěšný knižní hit The Castaways od Lucy Clarke, jenž byl u nás vydaný pod názvem Trosečníci.

Hrdinkami příběhu jsou sestry Lori a Erin. Měly spolu odletět na Fiji, ale strašlivě se pohádaly. Lori nasedla do letadla, Erin ne. Let do tropické destinace nikdy nedorazil a ani po několika měsících se nepodařilo najít vrak. Pak se ale najedou Erin dozví, že někdo na odlehlém fijiském ostrůvku použil Loriinu platebí kartu. Na záznamu bezpečnostní kamery rozezná pilota letadla. Erin se konečně vydává na Fiji také, aby se pokusila vypátrat, co se vlastně stalo.

Seriál bude skákat mezi dvěma časovými linkami – mezi pátráním Erin v současnosti a snahou Lori přežít po havárii na odlehlém ostrově. Pravda o osudu letadla a jeho pasažérů je pomalu rozkrývána, avšak někdo je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby tajemství udržel.

Sestry ztvární Sheridan Smith a Céline Buckens. Natáčet se začne již brzy v Řecku a na Fiji. Showrunnerem je Ben Harris. Seriál spolu s ním píší Polly Buckle a Jesse O’Mahoney. Režírují Andy Tohill a Ryan Tohill. Show vzniká primárně pro Paramount+, u nás by ji snad mohla nabídnout služba SkyShowtime. Počítá se s uvedením v roce 2025.

Tady je anotace českého knižního vydání od nakladatelství Vendetta: Vzbudíte se na překrásném, odlehlém ostrově. Obklopuje ho třpytivé modré moře, září nad ním zlaté zapadající slunce a do bělostného písku ještě nevstoupila lidská noha. A přesto to není obyčejná dovolená. Podél vraku letadla přechází sem a tam cizí člověk. Další cizinec si brousí nůž a do kůry palmy vyrývá jména mrtvých. Ostatní ho pozorují, rozesazeni kolem mihotavých stínů planoucího ohně. A každý z nich má své nevyřčené příběhy a pečlivě skrývaná tajemství. Tohle není obyčejná dovolená. Tohle není obyčejný ostrov.

Foto: Knižní předloha

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu