Ragnarök – Konec světa: Souboj bohů a obrů spěje k závěru

Ragnarök – Konec světa: Souboj bohů a obrů spěje k závěru | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 8 obrázků
Netflix ukončí seriál ze světa severské mytologie. Třetí řada se blíží, koukněte na trailer a podrobnosti.

Od roku 2020 Netflix uvádí severský seriál Ragnarök – Konec světa. Ten se inspiruje skandinávskou mytologií a nabízí divákům příběh Magneho, mladého Nora, který si uvědomí, že byl vyvolený k tomu, aby ochránil zemi a svět před prastarým mocným nepřítelem. Po diváckém úspěchu dvou řad se blíží ta třetí a závěrečná, která svých šest epizod přinese už ve čtvrtek 24. srpna.

Ve třetí řadě se blíží epická finální bitva mezi bohy a obry, ke které všechno celou dobu směřovalo. Na Magneho čeká vrcholná zkouška, až se pokusí pradávnému nepříteli postavit. Jenže dělat ta správná rozhodnutí, když jste zamilovaný, zmatený teenager, není vůbec jednoduché. I když vládnete tou nejmocnější zbraní světa. Na své cestě k dospělosti musí Magne vážit každý krok a udržovat vazby, které se mu v malém městečku povedlo vybudovat. Ale kdo skutečně stojí na jeho straně a kdo je nepřítel? Hranice mezi dobrem a zlem se rozostřují a nejtěžší test se blíží.

Režíruje Mogens Hagedorn. Autory seriálu jsou Adam Price a Emilie Lebech Kaae. V hlavních rolích vystupují David Stakston, Jonas Strand Gravli, Theresa Frostad Eggesbø, Herman Tømmeraas, Danu Sunth, Henriette Steenstrup, Synnøve Macody Lund, Odd-Magnus Williamsson, Bjørn Sundqvist, Vebjørn Enger, Billie Barker, Benjamin Helstad, Ruben Rosbach, Ida Nilsen, Jesper Malm, Fridtjov Såheim nebo Espen Sigurdsen.

Pusťte si trailer a koukněte do galerie na fotky.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu