Tichá dohoda: Žena odložená po narození touží po pomstě

Tichá dohoda: Žena odložená po narození touží po pomstě | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Netflix přináší nový thriller, kde všichni něco tají a mezilidská krutost je nezměrná.

Netflix dál využívá toho, že má základny po celém světě a servíruje svému globálnímu publiku mexický seriálový thriller Tichá dohoda (Pacto De Silencio / Pact of Silence). V tom budeme skrze vypjaté drama společně s hrdinkami rozkrývat dávná tajemství.

Protagonistkou je mladá, úspěšná influencerka, která se vetře do života čtyřem ženám, aby zjistila, která z nich je její matkou, jež ji opustila při narození. Prožila si extrémně těžké dětství a aktuálně touží po pomstě. Hledá pravdu a při tom odkryje tajemství ohrožující její život.

V traileru můžeme vidět, že celá situace není černobílá, když k těhotenství došlo za vyhrocených okolností: Během dospívání, na internátu, kde dívky čelily teroru ze strany vedení školu. Na tom by se určitě dal vystavět napínavý psychologický thriller, zatím nicméně bohužel seriál působí spíš jako telenovela. Možná je to tím, že Mexičané mají při vyprávění zkrátka jiné preference než třeba anglofonní kinematografie, možná upoutávka zkresluje, ale zatím seriál zkrátka působí vyhroceně a překombinovaně. Ale pusťte si trailer a udělejte si obrázek.

V hlavních rolích vystupují Camila Valero, Kika Edgar, Adriana Louvier, Marimar Vega, Litzy a José Manuel Rincón. Netflix sérii nabídne 11. října.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu