Jeden den: Nová Netflix romance sleduje zamilovaný pár rok za rokem

Jeden den: Nová Netflix romance sleduje zamilovaný pár rok za rokem | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 14 obrázků
Dříve zfilmovaná romantická klasika se dočkala delší, seriálové verze. Pusťte si trailer.

Možná si vzpomenete na romanci Jeden den (One Day) z roku 2011. V té se Anne Hathaway a Jim Sturgess zamilovali, jejich cesty se ale okamžitě rozešly a následně snímek sleduje, co s nimi (dohromady či zvlášť) bylo dál za rokem. V kinech snímek zažil menší úspěch, slavná je však především knižní předloha od Davida Nichollse z roku 2009. Netflix si před třemi lety objednal seriálové zpracování, které teď dorazilo.

Nová minisérie má celkem 14 epizod, v nichž jistě bude dostatek času známý příběh rozebrat do detailu. Opět poznáváme Emmu a Dextera, kteří se spolu dají poprvé do řeči v den, kdy jejich společná školní léta zrovna končí. Následně se oba vydávají vlastní cestou. Každá další epizoda se k nim však vždy po roce vrací, aby nám ukázala, kam se jejich životy posunuly. Jak oba vyrostli, jak se změnili, jak se sblížili nebo se od sebe vzdálili, jaké zažili radosti a strasti. Tak či tak jejich životy zůstávají navždy propojené.

Novou verzi romance vyprávěné napříč roky scenáristicky připravil tým Nicole Taylor (Wild Rose, Bílá královna, Three Girls, Hnízdečko). Hlavní režisérkou je Molly Manners, jež dosud točila hlavně seriál in My Skin. Mezi producenty figuruje i sám Nicholls. V hlavních rolích vystupují Ambika Mod, Leo Woodall, Essie Davis, Tim McInnerny, Amber Grappy, Jonny Weldon, Eleanor Tomlinson, Joely Richardson a Toby Stephens. Netflix nabízí všech 14 epizod od 8. února. Tady je trailer, dole fotografie.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Jeden den

19.08.2011 | USA, Velká Británie
Drama, Romantický
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu