Bukanýrky: Holky z 19. století loví šlechtické manžely

Bukanýrky: Holky z 19. století loví šlechtické manžely | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit dalších 8 obrázků
Apple TV+ nabízí odlehčenou romanci v dobových kostýmech.

Máte chuť na pozlátkovou vztahovku plnou mladých lidí a užíváte si historickou příchuť? Pak nehledejte dál, streamovací platforma Apple TV+ už pár týdnů nabízí seriál Bukanýrky (The Buccaneers). Dosud bylo uvedeno šest epizod, celkem jich je deset. Přibývají každou středu.

Bukanýrky se odehrávají v 19. století. Skupina boháčů, kteří se dostali k penězům při rozrůstání Spojených států, vyšle svých pět sotva dospělých dcer do Londýna. Tam mají mladé dámy za úkol provdat se za mladé aristokraty, kteří pocházejí ze zchudlých rodin, ale stále jim patří tituly. Srdce nezkrotných mladých dam však chtějí víc.

Recenze hovoří o zábavné soap opeře v historických kulisách, která nabízí řemeslně solidně zpracovanou, ačkoliv povrchní zábavu. Je to takový mix Bridgertonových s mladými láskami ala Gossip Girl. Cílové publikum by mělo být spokojené, takže jestli Bukanýrky sledujete, dejte vědět, jak se podle vás povedly.

V hlavních rolích vystupují Kristine Froseth, Alisha Boe, Josie Totah, Aubri Ibrag, Imogen Waterhouse, Guy Remmers, Matthew Broome či Josh Dylan. Autorkou seriálu je Katherine Jakeways, režírují Richard Senior a Susanna White. Seriál volně vychází ze stejnojmenného románu od Edith Wharton, z první poloviny minulého století.

Podklady Apple TV+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu