Ronja, dcera loupežníka: Netflix nabídl klasickou fantasy

Ronja, dcera loupežníka: Netflix nabídl klasickou fantasy | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 8 obrázků
Klasický příběh z magických hvozdů od Astrid Lindgren dostal nové seriálové převyprávění.

Švédská autorka Astrid Lindgren je svou tvorbou pro děti celosvětově proslulá. V Evropě najdete asi málokoho, kdo by nečetl Pipi Dlouhou punčochu, Děti z Bullerbynu nebo právě Ronju, dceru loupežníka. Dobrodružná fantasy pro mladší čtenáře byla poprvé vydaná v roce 1981. Už o tři roky později byl natočený švédský celovečerní film a v roce 2014 knížku zpracoval japonský anime seriál. Teď Netflix nabízí nový hraný seriál.

Seriál sleduje dobrodružství temperamentní a vzpurné dívky, která se narodila v tlupě loupežníků na středověkém skandinávském hradě. Jak Ronja dospívá, objevuje kouzelný, ale nebezpečný les s jeho podivnými a tajemnými tvory. Přesto se v lese cítí více doma než za zdmi obrovského hradu. Když se Ronja seznámí s mladíkem Birkem z konkurenční bandy, znamená to začátek temného rodinného sváru a vzniká zakázané přátelství, a to vše v době, kdy do lesa přijíždí pověstný zřízenec, aby ho zbavil loupežníků jednou provždy.

Seriál připravili scenárista Hans Rosenfeldt a režisérka Lisa James Larsson. V hlavních rolích hrají Kerstin Linden, Christopher Wagelin, Sverrir Gudnason, Pernilla August a Johan Ulveson. Venku je prvních šest epizod, zbylých šest bude uvedeno někd později během letošního roku.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest