Boj o ráj: Komu se dá věřit? - Netflix opakuje bitvu o prachy

Boj o ráj: Komu se dá věřit? - Netflix opakuje bitvu o prachy | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 7 obrázků
Netflix si podrazáckou hru tak oblíbil, že nabízí hned tři její verze.

Na Netflixu běží nová série The Circle, ale pokud taktizování stále nemáte dost, vrací se ještě jednou konkurenční formát - Kdo přežije v ráji (Surviving Paradise). Nedáno měla na Netflixu francouzská verze - Pravidla švindlu (Mauvais joueurs), která bude mít finále 1. května. Hned pár dní na to ale Netflix nabídl ještě německou verzi.

Ta se pro změnu jmenuje Boj o ráj: Komu se dá věřit? (Kampf ums Paradies: Wem kann man vertrauen?...nebo také mezinárodně Fight for Paradise: Who Can You Trust?). Proč se mezinárodně nepoužívá pro všechny mutace stejný (nebo alespoň shodný překladový) název, jak bývá u reality show běžné, na to se mě neptejte.

Každopádně německá verze konceptem odpovídá těm ostatním: Jedenáct soutěžících z Německa je odesláno do Mexika. Namísto očekávaného života na vysoké noze se dozvídají, že si luxus budou muset teprve vydobýt. Začínají v prostém táboře v lese, pouze se základními potřebami. Denně plní úkoly a snaží se získat důvěru, náklonnost či alespoň ochotu spolupracovat od ostatních hráčů. Jen některým z nich se na úkor konkurentů podaří dostat do luxusní vily. Tam je život pohodlný, leč nejistý, protože lze kdykoliv padnout zase zpátky na dno. Kdo vydrží až do samotného konce a porazí své oponenty, ten může vyhrát pohádkových 100 tisíc euro.

Moderuje německá herečka a moderátorka Bonnie Strange. Netflix zveřejnění dílů rozdělil do dvou termínů. První čtyři epizody přišly 23. dubna, ty zbylé dorazí 30. dubna.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

1 | 07.05.2024 09:51
555
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu