The Circle: V 6. řadě bude s lidmi soutěžit také umělá inteligence

The Circle: V 6. řadě bude s lidmi soutěžit také umělá inteligence | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 13 obrázků
Pusťte si první trailer pro šestou řadu reality show The Circle od Netflixu.

Krátce poté, co šestá řada reality show The Circle oznámila datum premiéry, se dočkáváme dalších podrobností. Co je nejzajímavější? Vůbec poprvé se hry zúčastní umělá inteligence! Jak asi víte, hráči jsou od sebe oddělení zdmi a vzájemně spolu mohou komunikovat pouze skrze textové zprávy. Proto o sobě mohou říkat pravdu, ale také velice snadno předstírat, že jsou někdo úplně jiný. Aby si u ostatních získali sympatie nebo na ně třeba nepůsobili tak nebezpečně.

A pak je tu letošní účastník Max, chatovací bot, který předstírá, že je skutečný člověk. Max byl natrénovaný na datech z předchozích řad. Snažil se okoukat strategii od úspěšných účastníků a vytvořit na základě dostupných dat dokonalý profil. Max se tedy představí jako šestadvacetiletý veterinář z amerického středozápadu. Chce působit zároveň mladistvě i zkušeně, chce vyvolávat dojem, že je starostlivý a pečující. V profilu má fotku muže se psem, protože takové na sociálních sítích sklízejí pozitivnější reakce, než ty bez psů.

Netflix se dušuje, že Max nemá dopředu žádné informace o ostatních hráčích a dozví se jen to, co zazní během herních chatů – stejně jako to mají ostatní (živí) účastníci. A prý bude zcela samostatný, producenti do jeho chodu nebudou nijak zasahovat. Tenhle slib se samozřejmě dá velice snadno porušit a jako diváci nemáme jak zjistit, zda nám producenti nelžou. Zatím také není zřejmé, zda je v plánu Maxe držet ve hře pouze nějaký čas, anebo až do konce hry. A pokud do konce, může zvítězit? A co se případně stane s „jeho“ výhrou?

Ve zveřejněném traileru si můžete prohlédnout zbrusu novou budovu, kam se přesunulo natáčení, ačkoliv je na první pohled patrné, že v bytech soutěžících až tak velký rozdíl oproti minulosti nebude. Dole v galerii najdete fotky již odhalených lidských soutěžících. První čtyři epizody budou uvedeny 17. dubna, s týdenními odstupy pak vždy další čtyři, dokud 8. května Netflix neuvede třináctou epizodu, tedy finále.

V reality show The Circle je několik jednotlivců uzavřeno do separátních bytů a vzájemně mohou komunikovat jenom skrz textový chat. Hráči pouze na základě zpráv poznávají ostatní, vytvářejí osobní vazby, nebo uzavírají strategická spojenectví. Bez audiovizuálního kontaktu není vždy snadné odhadnout, komu můžete věřit a koho jste správně odhadli, obzvlášť když ve finále ani nemusí být tím, za koho se vydávají – řada soutěžících v The Circle předstírá, že jsou někdo úplně jiný

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu