The Circle: Reality-show dostala od Netflixu další dvě řady

The Circle: Reality-show dostala od Netflixu další dvě řady | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Soutěží hra, kde se navzájem účastníci nevidí, se přesunula do nového domova.

Reality-show The Circle začala v roce 2018 ve Velké Británii. O dva roky později formát převzal Netflix, který připravil několik dalších mezinárodních verzí a především tu americkou, která měla už pět sérií. Dosud poslední, pátá, řada se dočkala uvedení na přelomu roku.

Netflix potvrdil, že to nebylo naposledy, co jsme The Circle viděli. Objednány byly 6. a 7. řada, které už obě byly natočeny. Šestou řadu čeká uvedení už příští rok na jaře. Zajímavostí je, že se celá hra stěhuje. Všechny předchozí řady (až na jednu) všech mezinárodních verzí se točily v jednom domě v britském Manchesteru. Ten se ale opět začal využívat jako běžná bytovka. Natáčení šesté a sedmé řady produkční společnost Lambert přesunula do americké Atlanty. Netflix už točí ve městě několik dalších show a dostává tam příjemné daňové úlevy. Nový dům, ve kterém se teď show natáčí, je podle informací serveru Deadline oproti tomu předchozímu větší, tak uvidíme, zda to půjde vidět i přímo na obrazovce.

Netflix zatím zrušil všechny verze The Circle, krom té americké. Jednu chvíli to vypadalo, že by mohl převzít také uvádění britské verze, o níž ostrovní stanice Channel 4 nadále neměla zájem. Zatím se ale žádné zprávy o dalším britském ročníku neobjevily a s přesunem natáčení do USA se jakékoliv šance dost možná nadále zmenšují.

V reality show The Circle je několik jednotlivců uzavřeno do separátních bytů a vzájemně mohou komunikovat jenom skrz textový chat. Hráči pouze na základě zpráv poznávají ostatní, vytvářejí osobní vazby, nebo uzavírají strategická spojenectví. Bez audiovizuálního kontaktu není vždy snadné odhadnout, komu můžete věřit a koho jste správně odhadli, obzvlášť když ve finále ani nemusí být tím, za koho se vydávají – řada soutěžících v The Circle předstírá, že jsou někdo úplně jiný

Foto je ilustrační, předchozí řada The Circle

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu