Láska je slepá: Chystá se nová britská verze

Láska je slepá: Chystá se nová britská verze | Fandíme seriálům
Netflix
Příznivci pravé lásky se dočkají další injekce emocí.

Hitová reality show Láska je slepá (Love Is Blind) už si na Netflixu odbyla tři série a aktuálně fanoušky láká ke sledováno nových epizod, kde se soutěží s odstupem znovu scházejí před kamerami, aby divákům prozradili, zda jim to vydrželo nebo ne. Ale ani tím to nekončí.

Show je tak úspěšná, že už jsou schváleny 4. a 5. řada. A pořad se rozšiřuje dál do světa. Vznikly už dvě řady brazilské verze (zatím jedna z nich byla odvysílána) a jedna řada japonské verze. K těm se teď přidá ještě britská varianta. Tu připravuje společnost CPL Productions, která natáčí britskou verzi Svatby na první pohled. Momentálně probíhá casting, ještě letos se bude natáčet a v příštím roce Netflix britskou verzi nabídne divákům po celém světě.

Koncept zůstává stejný jako v původní americké verzi. Přesně podle názvu se účastníci show vzájemně nevidí, pouze si mohou povídat přes zeď. Má se tak odfiltrovat povrchní atraktivita a nezadaní lidé mají zjistit, zda si s protějškem sedí na osobnostní úrovni. Pokud si i bez očního kontaktu dokážou říct společné „ano“, pošle je produkce na dovolenou, kde mohou zjišťovat, zda funguje i vzájemná fyzická přitažlivost. A konečně v samotném závěru spolu soutěžící pod dohlede kamer nějakou dobu randí v běžném životě. Tedy při chození do práce, za setkávání s rodinou a přáteli apod. Vše vrcholí před oltářem, kde se ukáže, zda se páry v rámci show rovnou také sezdají.

Titulní foto je ilustrační, z americké verze

Zdroje: Deadline, Cosmopolitan

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu