Netflix spojí hvězdy reality-show do společné velké randící show

Netflix spojí hvězdy reality-show do společné velké randící show | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Mnohaletý hudebník a čerstvý hudebník už není mezi námi.

Pořady, které sklízejí ceny a dobré recenze jsou fajn, ale Netflix je primárně byznys. Chce zaujmout co nejširší skupinu diváků a za svou nabídku pokud možno utratit co nejméně peněz. Skvěle do takového obchodního modelu zapadají reality show, které si své diváky vždycky najdou a oproti běžným seriálům skutečně jsou levnější.

Netflix vedle různých Big Brotherů, Survivorů či Bachelorů přinesl vlastní formáty, kdy celá řada z nich rychle získala na popularitě. Klíčovým tématem pro většinu show jsou láska a randění a Netlix přesně tomhle duchu bude pokračovat i ve svojí další show.

O té zatím nevíme prakticky nic, vlastně neznáme ani název. Co je však důležité, v sérii budou vystupovat výhradně účastníci předchozích Netflix show! Konkrétně uvidíme znovu účinkující z pořadů Láska je slepá, Too Hot to Handle, The Cirle, Selling Tampa a ještě z některých dalších. Novou sérii bude moderovat Nick Lachey, který moderuje Láska je slepá a The Ultimatum.

Anotace říká: „Nezadaní z jednotlivých reality show od Netflixu dělali šílené věci, aby našli lásku. Ale pořád jsou single. V nové sérii se napárují při hledání dokonalého protějšku.“ Koncept tedy zřejmě nebude nikterak objevný, nicméně tady bude tahákem skutečnost, že se vrátí naši oblíbenci. Zatím není zřejmé, kdy Netflix novinku uvede.

Foto je ilustrační: Too Hot to Handle

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu